View Full Version : Per ty shoku/shoqja ime!
Pershendetje te gjithve!
Qellimi i kesaj teme eshte ktu,dedikim per dike qe keni njohur ne Forum,.....edhe pse ndoshta nuk e keni njohur personalisht.
Shoqeria qe ne krijuam ne kete forum,momentet e bukura qe kaluam dhe po kalojme,ngrohtesia qe i dhurojme njeri-tjetrit,puthjet pa mbarim,shpullat me lezet,qyfyret,gallatat,bisedat pa lidhje,krijimi i cifteve,lotet per dashuri,lotet e mallit,lotet e zhgenjimit,mbresat qe na le kjo shoqeri......te gjitha kto emocione dhe ndjenja qe kjo shoqeri deporton ne shpirtin tone.....
Ju uroj shkrime te mbara !!:)
naqe , pershendetje per temen , ishalla ploteson sa faqet e nji romanit.
ne rralle te pare eshte dash me shpjegu qe qfare nga te gjitha keta te sjell ty forumi.
a thu ke mendu me i dhan fund ketu ne forum se thojn : kur milingona don te vdese, nxjerr flete. shaka eeeeeeeeeeeeeee. mos u keqkupto.
mua per vete di te them : ne qofte se dikur ne kohen e partise se punes i kan pas than tv qe telebela, telepapune , telepagjume , une do ithoja kompjuterit .
te gjitha i bera prove ketu , u keqkuptova e u dashurova ketu .
naqe , pershendetje per temen , ishalla ploteson sa faqet e nji romanit.
ne rralle te pare eshte dash me shpjegu qe qfare nga te gjitha keta te sjell ty forumi.
Faleminderit!!:)
Forumi me ka sjelle shum gjera por nuk eshte tema e pershtatshme per ti treguar ketu.
Ketu mund ti shkruani nje dedikim nje antari/antareje qe e keni shok,shoqe, te dashur etj.
a thu ke mendu me i dhan fund ketu ne forum se thojn : kur milingona don te vdese, nxjerr flete. shaka eeeeeeeeeeeeeee. mos u keqkupto.
S'do kish ken keq.
mua per vete di te them : ne qofte se dikur ne kohen e partise se punes i kan pas than tv qe telebela, telepapune , telepagjume , une do ithoja kompjuterit .
te gjitha i bera prove ketu , u keqkuptova e u dashurova ketu .
Aventur paske ba edhe ti:D ;) Pa her te tjera duhet te shkrush per nje antar/ antare te forumit tone.:)
Respekte
Deja
Pershendetje
ja po filloj une e para :p
Kushtuar Tironces:
Nuk e dija qe do te njihja nje vajze kaq te mire ne nje forum, qe me ofrove shoqerine tende, qe me respektove dhe vazhdon te me respektosh cdo dite, me habit mynyra qe ti shkruan sikur te jesh e moshuar dhe jo se je vetem nje 18 vjecare, je nje vajze shume inteligjente dhe une jam krenare per ty, kur te them te kam moter dije qe e them me gjith shpirt te kam xhan sikur kam motrat e mia, sjemi njohur akoma ne jeten e perditshme po mezi pres te vij ne Londer qe te njihemi, gezohem shume qe je nje vajze e matur dhe nuk genjehesh aq lehte nga djemt, me ke qendruar gjithmone prane dhe shpresoj qe edhe une te kem bere te njejeten gje per ty, je shume e shkelqyer dhe jam shume e gezuar qe forumi na njohu, kemi kohe qe flasim bashke dhe kurre sjemi zene ose kemi folur me ironi je njeshe vallai, dhe shume ketu te kan zili po to o sis hic mos te ta ni (ups doli me rime) :p
Te Falenderoj per cdo bisede qe bejme bashke dhe gjithashu per cdo fjale te embel qe me ke then, dhe patjeter qe une ty mund te te kosnideroj shoqe pasi je vertet nje shoqe besnike dhe kot ste kam bere dhe Moter
Te kam xhan o motra ime e vogel dhe do takohemi se shpejti
Te Pershendes dhe shume hugssssssssssssss
Cutie
Ne fakt une do falenderoja Cute Burrelsen pasi nga miqte e mi me te ngushte te krijuar e forum, ate e kam larg. Pasi te tjeret i kam shume afer.
Eshte vajza me e cilter dhe me e paster ne shpirt, nuk e mbulon zemren e saj dhe nuk nguron te te ndihmoj kur ti do qe ajo te te thote nje fjale te mire. Me duket se vetem miresi buron nga zemra e saj. Kete miresi shpirterore e ka ndare me te gjithe ne pa perjashtim. Gjithmone eshte e para qe jep mendime, sugjerime. Eshte nje njeri qe nuk e njeh fjalen lendim ndaj tjetrit. E qeshura e saj shton te qeshura tek ne. Nuk i mungon asnje teme ne forum, flet per gjithcka dhe na respekton te gjitheve. Kam folur me te shume shpesh dhe me ka ardhur keq qe nuk kam mundur ta njoh me perpara pasi e kam edhe patriote timen. Ne kete forum une do i jepja nje titull Cute Burrelses IKONA E FORUMIT. Per mua ashtu eshte, nese e do te jete aty kur ti ke nevoje per nje fjale te mire, ajo vjen pa u ndaluar askund tjeter. Me njerez si Cutie forumi dhe shoqeria eshte me e mbledhur dhe me kuptimplote.
E respektoj shume per ate cfare ajo eshte, dhe nese njeriu do ndahesh ne dy ngjyra bardhe e zi ne shpirt, mbase cutie do ishte njeriu me zemer te bardhe.
respekte te gjitheve
sofialoren
31-03-06, 12:45
ndjesi e shijshme me vjen kur komunikoj me krutan romantikun,eshte si sushi,megjithse akoma si perdor mire shkopat(une).....
Dedikuar Cute Burrelses:
Te njohesh nje vajze si ti eshte nje mrekulli. Nuk mendoja se egzistonte nje njeri kaq i cilter, i suksesshem, i drejte, i rregullt, i mire, i hapur per c'do lloj problemi ne c'do moment te jetes se njeriut deri sa njoha ty. Nga ti kam marr shume keshilla nje here e nje koh po ashtu dhe une te kam dhene mendimet e mia, ndihmen time me aq sa kam patur mundesi dhe ndihma jote, keshillat e tua, bisedat me ty kan ndikuar disa here ne vendimet qe kam marr ne lidhje me punet dhe problemet e mia personale dhe per kete gje te jam shume mirenjohes. Asnjehere nuk me ka shkuar ne mendje se do te njoh nje femer kaq te mire.
Jam krenar qe kam nje patriote si Tİ.
Pershendetje
ja po filloj une e para :p
Kushtuar Tironces:
Nuk e dija qe do te njihja nje vajze kaq te mire ne nje forum, qe me ofrove shoqerine tende, qe me respektove dhe vazhdon te me respektosh cdo dite, me habit mynyra qe ti shkruan sikur te jesh e moshuar dhe jo se je vetem nje 18 vjecare, je nje vajze shume inteligjente dhe une jam krenare per ty, kur te them te kam moter dije qe e them me gjith shpirt te kam xhan sikur kam motrat e mia, sjemi njohur akoma ne jeten e perditshme po mezi pres te vij ne Londer qe te njihemi, gezohem shume qe je nje vajze e matur dhe nuk genjehesh aq lehte nga djemt, me ke qendruar gjithmone prane dhe shpresoj qe edhe une te kem bere te njejeten gje per ty, je shume e shkelqyer dhe jam shume e gezuar qe forumi na njohu, kemi kohe qe flasim bashke dhe kurre sjemi zene ose kemi folur me ironi je njeshe vallai, dhe shume ketu te kan zili po to o sis hic mos te ta ni (ups doli me rime) :p
Te Falenderoj per cdo bisede qe bejme bashke dhe gjithashu per cdo fjale te embel qe me ke then, dhe patjeter qe une ty mund te te kosnideroj shoqe pasi je vertet nje shoqe besnike dhe kot ste kam bere dhe Moter
Te kam xhan o motra ime e vogel dhe do takohemi se shpejti
Te Pershendes dhe shume hugssssssssssssss
Cutie
Je shume e embel, te falenderoj bukuroshe
Per Tironcen
Tironcja esht nje nga ato gocat qe hapesh periher me te, flet shume avash edhe shume qarte esht shume e kuptushme, esht e sensit te humorit te ben te qeshesh vetem me nje fjale, un skam shume koh qe e njof per per kto kohe me ka bo pervet (me kuptimin e mire te fjales) lexo shume studion shume i kam then mos studio aq shume se do te te boje dam :d po smer vesh ajo, kam aq koh qe e njof por se maj men te kem bo nai her llafe me te, e kam shume qejf i ben djemt te folin me vete, kur ndeshesh ballperball me Tirancen nuk ngopesh duke e pare te ben qe te kthesh koken edhe mbrapa qe ta shikosh :) un e di se nanjana do bohet xheloze ktu ne forum por skam ca boj ate qe e ka e ka:D, shkurt muhabeti lum ai burre qe do e mare ne shpi:D
Per ty e dashur Cute Burrelse vendosa te shkruaj ne kete nate me shi
Cutie,
sonte vendosa te te pershkruaj
permes pendes se mendimit tim
permes valeve imagjinare te Miqesise
tmerresisht e Dashur,
e Vecante,
e Persosur!
Si nje engjell
buzeqesh ngrohtesia
e afrimitetit tend
Si nje mjegull
zhduket merzia jone;
Kur Ti - Cutie- miresisht na keshillon!
Ndoshta,
Linde per te qetesuar shpirtra te vrare!
Ndoshta,
linde per te permbledhur copeza
mendjesh te shperndara
si tinguj
te lodhur nga kujtesa
si tinguj
te ndryshkur nga njerezimi
neper tastiere pjanoje
te jetes se dashurise!
Cutie!
Sonte desha te shkruaja per ty
mikja ime,
mikja jone e perbashket!
Mikja me besnike
e ketij virtualiteti
real!!!
Nje dekim Eves qe e dua shume
i dedikoje nje kenge me titull te dua
vajza e trendafilave
10-04-06, 08:04
shume tem interesante , gjithashtu edhe shkrimet e te gjithve jane shume t vecanta ..........une do shkruj naj dite tjeter se skam kohe :)
Faleminderit Motra ime e vogel Tironce per poezin qe me ke kushtuar ishte shume shume e embel dhe te Falenderoj me gjith shpirt o zogu.
Dedikuar VIP:
Mjaftoj ne fjali e imja ne nje nga temat e forumit qe te te shtynte ty te me dergoje nje Mesazh Privat, mjaftuan llafet e tua te embela dhe respektuese qe te te ktheja pergjigje ne mesazhin tend dhe te shkembenim msn-et. Sa here qe futesh ne msn me pershendet edhe nese une se kam mendjen qe te te flas para ti gjithmone me flet. Je gjithmone i kujdesshem kur flet, gjith kulture sikur te jesh nje plak i vjeter dhe jo nje djale teper i ri, me pelqen mynyre qe je shume i afte per te ardhmen, qe ke nje vullnet teper te madh. Sa here flas me te mesoj dicka te re nga ty, me pelqen kur me keshillon. Gjithmone them me vete djale si ky kurre zdo njoh ne jeten time. Edhe pse nuk njihemi nga afer kam nje repsekt shume te madhe per ty. Ndoshta nje dite do takohemi dhe ti do njohesh Cutien nga afer dhe do jete e njejta vajze qe bisedon ne msn dhe ne forum gjithashtu une do njoh Gentin qe sa here me flet me gezon me llafet qe thot, me keshillat e tij dhe me repsektin qe ka ndaj meje. Dua te te them qe je NJESH fare dhe vazhdo te jesh keshtu, une te uroj gjith te mirat e botes ne jeten tende dhe sa me shume suksese ne kariere. Zoti qofte gjithmone prane teje dhe sa me shume gezime dhe bekime pac ne jete.
ah po mos harro kur te kemi nje shanc do bejme nje duet bashke :p
Te Falenderoj per gjithcka qe ke bere per mua.
Nga patriotja jote
Cutie
Per ty Ylber
Nuk di as nga t'ja nis me kete dedikim pasi kam shum per te thene e si shpreh dot me fjale.
Je personi i pare qe i kam fol dhe me ka folur ne boten virtuale. E mbaj mend si tani heren e pare qe te ktheva pergjigje ne Mp(nuk ishte ashtu sic e prisje ti apo jo:p...akoma qesh kur e kujtoj). Filloi gjithcka me nje shaka dhe me kohe u shnderrua ne nje shoqeri e paster dhe unike, e cila shpresoj te vazhdoje gjithmone e mos prishet kurre. Je nje person shume i vecante, jam e sigurt se je po kaq i mrekullueshem edhe ne jeten normale sa dhe je ketu ne forum... Je shume i sinqerte dhe i dashur dhe kjo e ploteson akoma me shume portretin tend... Mbase te tjeret do mendojne se si dreqin mund te shkruash keshtu per nje person qe ti sapo e njeh, kurse une do shprehesha ndryshe!!!
Eshte shume e cuditshme sa shume te perbashketa qe kemi, si arrijme te kuptohemi, dhe se si kemi pothuajse gjithmone te njejtin mendim, nganjere eshte si telepati, pasi mund te lexojme se cfare ka ne mendje tjetri... megjithese kemi vetem pak kohe qe njihemi, rreth 4 muaj, e jemi rritur ne dy vende shume te ndryshme.
Por cudise ja ze vendin nje ndjenje gezimi, dhe lumturie, ndihem me fat qe te njoha ty. Ty qe me jep kaq shume ne te njejten kohe, qe ke fituar besimin tim, qe me ke bere te besoj se mund te kesh shoqeri te mire ne kete bote, pa patur friken se do te lendojne apo mashtrojne.
Vendosa qe shume thjeshte te te dedikoj keto rrjeshta, per te te lene te kuptosh se sa shume rendesi ka per mua miqesia jote, se ke zene nje vend te vecante ne zemren time, dhe se do te doja te ta shperbleja me te njejten monedhe.
Gjithashtu shpresoj qe ne nje te ardhme te afert te takohemi e ta bojm i dor muhabet vendshe kinez e di ti:D :p ;) :)
Te kam shume xhan dhe te perqafoj fort rrapatush
Shoqja jote
Deja
Dedikuar Mondit
Pas shume perpjekjesh me veten duke kerkuar fjalet e pershtatura te pershkrimit tend, u dorezova sepse nuk ka asnje fjale qe te te pershkruaj ty. Je me te vertete nje person shume i vecante edhe ndihem e lumtur qe te njoha, qofte edhe se virtualisht. Te panumerta jane netet qe kemi ndenjur me ore te tera duke biseduar, duke qeshur dhe duke kujtuar. Ajo qe adhuroj tek ti eshte menyra si e ben te lehte ç'do gje, si arrin qofte edhe me nje fjale te sjellesh buzeqeshjen tek nje person kur ata jane te merzitur. Me pelqen qe je i cilter, simpatik, i embel, i dashur, i qeshur me te gjithe, di te ruash seriozitetin aty ku duhet. Keto virtyte qe kam pare ne ty, rralle njerez i kane ndaj Mondi mos ndrysho, ji gjithmone Mondi qe njohim te gjithe. Do te kisha shume deshire qe nje dite te te njihja nga afer.
Me respekte te pashtershme
Mikja jote
Tironcja
Pershendetje te gjithve!
Qellimi i kesaj teme eshte ktu,dedikim per dike qe keni njohur ne Forum,.....edhe pse ndoshta nuk e keni njohur personalisht.
Shoqeria qe ne krijuam ne kete forum,momentet e bukura qe kaluam dhe po kalojme,ngrohtesia qe i dhurojme njeri-tjetrit,puthjet pa mbarim,shpullat me lezet,qyfyret,gallatat,bisedat pa lidhje,krijimi i cifteve,lotet per dashuri,lotet e mallit,lotet e zhgenjimit,mbresat qe na le kjo shoqeri......te gjitha kto emocione dhe ndjenja qe kjo shoqeri deporton ne shpirtin tone.....
Ju uroj shkrime te mbara !!:)
E paditur ne kete bote
Hyra ne jete
Mesova shume gjera
Qe nuk i imagjinoj
Hyra ne kete forum
Kohen per te kaluar
Dhe shume te rinj
Ne u miqesuam
Kohen bukur e kalojme
Me gezime dhe hidherime
Por qe te hapte Deja kete teme
As me shkonte ne mendime
Ti urime per temen
Moj vajze xhentile
Se je e drejte dhe e mire
Dhe te gjithe njerzit ta kane ziline
E paditur ne kete bote
Hyra ne jete
Mesova shume gjera
Qe nuk i imagjinoj
Hyra ne kete forum
Kohen per te kaluar
Dhe shume te rinj
Ne u miqesuam
Kohen bukur e kalojme
Me gezime dhe hidherime
Por qe te hapte Deja kete teme
As me shkonte ne mendime
Ti urime per temen
Moj vajze xhentile
Se je e drejte dhe e mire
Dhe te gjithe njerzit ta kane ziline
Tironcja flm maj dushe. Je shum e mire.
Te them te drejten nuk e prisja nje gje te tille...nje dedikim nga ana jote.
Faleminderit edhe nje here.
Nuk di as se ca te shkruaj sepse nuk kemi fol ndonjehere bashke dhe nuk kam pas rastin te flas ndonjehere me ty por nga shkrimet qe ke bere ne kete forum dhe nga menyra se si i flet antareve dhe se si te pergjigjen, dukesh se je shpirt njeriu. Te uroj gjith te mirat e shpresoj qe ndonjehere te kemi rastin te flasim bashke.:)
Te fala
Deja
;) nate ishte
djelli tpervelonte
shi binte balt skishte
dalim ne per lendina
kapim peshk me dor
oh sa forum i bukur
ty moj vajz te dashuroj;)
Disa rreshta per Tironcen...
Kjo vajze (per ju qe nuk e njihni) quhet Ela. Banon dhe jeton ne Angli momentalisht me familjen e saj. Para 3 muajsh ka mbushur 18 vjec :) Ka qene prezantuese ne spektaklin ''Zerat e se ardhmes'' se bashku me anetarin VİP te cilet dolen me po aq sukses sa vete spektakli. Pa harruar te permend edhe prejardhjen e saj nga Burreli :)
Tani pasi u mundova te bej nje prezantim te shkurter rreth SAJ dua ti them disa fjale pavaresisht se nuk do ta kem shume te lehte te shkruaj per TE...
Pas 2 javesh eshte pervjetori i njohjes tone. Te kujtohet xhan dita e pare qe u fute ne forumin e Burrelit?? Mua me kujtohet, ishte data 06.05.2005. Qe ate dite deri me sot her ne forum her ne msn her me telefon her me sms kemi folur, kemi diskutuar ne lloj lloj temash duke filluar nga c'do gje qe ka lidhje me mua dhe duke perfunduar ne c'do gje qe ka lidhje me TY.
Me kujtohet shume mire dita qe te kam nisur pm per here te pare tek po te kerkoja te me beje add ne msn dhe pergjigja jote teper e mirefillte.
Me kujtohet dita e pare qe kemi biseduar online dhe komplimenti i pare qe me ke bere ne ditet ne vijim. Pastaj si me zor si me deshire u detyrova te te falenderoj dhe te te them se dhe Tİ nuk ke gje manget nga permbajtja e atij komplimenti. Por nje gje kam vene re qe komplimentet e tua ishin vetem komplimente ndersa te miat nuk ishin vetem komplimente, ishin veti te cilat egzistonin ne te vertete te Tİ.
Hehehe gjithashtu me kujtohet shume mire edhe dita qe po pershkruanim njeri tjetrin :) Kenga ''Syte qiellor'' nga Sabri Fejzullahu duhet te ta kujtoj dhe TY ate dite :)
Me kujtohen fjalet e embla, interesimi YT, sinqertiteti YT, ndihma JOTE kundrejt meje. Nuk mbaj mend qe te kem patur nje problem, te jem shprehur TY dhe mos te me kesh ndihmuar cfare do lloj problemi te ishte. Gjithmone me ke ndenjur prane, ne te mire dhe ne te keq. Fjalet e TUA, mendimet e TUA gjithmone kan ndikuar ne vendimet qe kam marr. Sidomos para se te ikja ne Shqiperi ne dimer tek me thoje ''Dhuri kujdes se do marresh - ndoshta - vendimin me te rendesishem te jetes tende''. Dhe ketu e degjova keshillen TENDE, mora nje vendim qe deri ate mbremje qe me the fjalet e mesiperme asnjehere nuk me ka pas shkuar mendja se do ta merrja. Por ama me ne fund kuptova qe u lirova nga dikush qe me kishte lodhur, nga dikush qe me kishte qorruar, nga dikush qe me kishte bere te harroj njerezit qe me rrethojn, nga dikush qe me kishte lene te mendoj se ndjen dicka per mua, nga dikush qe para 3 javesh u fejua...
Je e vetmja qe me ka ndenjur prane gjat asaj jave qe shkova ne Shqiperi, udhetim apo vizite quaje si te duash i cili kishte nje qellim. Nje qellim qe nuk u realizua por nga mosrealizimi i qellimit te vizites nuk humba asgje perkundrazi fitova shume, te pakten une ashtu mendoj. Dhe per kete gje te falenderoj shume nga thellesia e zemres sepse fjalet e TUA ma mbushen mendjen per te hequr dore nga dikush qe nuk ishte per mua, nga dikush qe nuk me meritonte. Perseri po flas nga goja JOTE ''Dhuri je ne vete?? Ajo nese eshte keshtu si thua ti nuk eshte per ty, ti meriton nje me te mire. Nese lidhesh me te pergjithmone te siguron Ela qe do te ta beje jeten sketerre''.
Ketu do te citoja pjesen tek e cila ke thene qe meritoj nje me te mire. Tani te thot Dhuri TY se e ka gjetur ATE. Eshte KACURRELSJA İME. Do te prezantoj nje dite me te dhe do ti them qe Tİ je bere shkak qe jam dashuruar me te. Por para se te te prezantoj me te me duhet te te takoj vete njehere :)
Xhan po e pres me padurim momentin qe do te te takoj. Momentin qe do takoj nje ENGJELLUSHE qe jeton ne toke ne forme njerezore...
Nga shoku YT, miku YT
Plot sinqeritet dhe dashuri
Dhuri
Vllachko hallalle per shkrimin !!!:eek:
Sdi kur do bej une ketu nje shkrime hata si ky i dhurit !!!
Vllachko hallalle per shkrimin !!!:eek:
Sdi kur do bej une ketu nje shkrime hata si ky i dhurit !!!
kur te kesh dhe ti nje shoqe si Tironcja :)
kur te kesh dhe ti nje shoqe si Tironcja :)
ke te drejt O Dhur Tironcja esht me verte nje person shume i mire
e kam shume xhan
Dedikuar Tonyt
Sot po shkruaj per ty shoku im ;) (aren't you happy :p). Ka vite qe jemi njohur, jemi njohur si pa dashje nepermjet compjuterit, dhe bisedat tone shkuan gjate e gjates saqe dolem te njohur, edhe ne rrjetin e familjes, si fillim mu prezantove si burrels dhe prandaj te dhashe muhabet :p lol. Vazhduam te flisnim gjate e gjate dhe u beme shoke te ngushte (se fjala) :D. Tony shoqeria me ty ithmone me ka pelqeyr dhe me behet qejfi qe kemi bere rreth 4 vjet qe njihemi bashke dhe qe ne fund arritem tu takonim edhe ne shqiperi. Cdo telefonate e jotja me gezon, pasi gjithmone me ben me qesh me gallatat e tua. Je nje djale shume shpirt mire, shume i sinqerte (sidemos me mua ;)), shume i shoqerueshem i respektueshem. Ta them me gjith shpirt qe je dhe do mbetesh gjithmone shoku im me i mire. Te kam shume shume shume shume Xhan.
Spo flas me shume se llafet e shumta jane fukarallek :p
Sinqerisht
FBI Girl
ke te drejt O Dhur Tironcja esht me verte nje person shume i mire
e kam shume xhan
Faleminderit shume bukuroshe
Disa rreshta per Tironcen...
Kjo vajze (per ju qe nuk e njihni) quhet Ela. Banon dhe jeton ne Angli momentalisht me familjen e saj. Para 3 muajsh ka mbushur 18 vjec :) Ka qene prezantuese ne spektaklin ''Zerat e se ardhmes'' se bashku me anetarin VİP te cilet dolen me po aq sukses sa vete spektakli. Pa harruar te permend edhe prejardhjen e saj nga Burreli :)
Tani pasi u mundova te bej nje prezantim te shkurter rreth SAJ dua ti them disa fjale pavaresisht se nuk do ta kem shume te lehte te shkruaj per TE...
Pas 2 javesh eshte pervjetori i njohjes tone. Te kujtohet xhan dita e pare qe u fute ne forumin e Burrelit?? Mua me kujtohet, ishte data 06.05.2005. Qe ate dite deri me sot her ne forum her ne msn her me telefon her me sms kemi folur, kemi diskutuar ne lloj lloj temash duke filluar nga c'do gje qe ka lidhje me mua dhe duke perfunduar ne c'do gje qe ka lidhje me TY.
Me kujtohet shume mire dita qe te kam nisur pm per here te pare tek po te kerkoja te me beje add ne msn dhe pergjigja jote teper e mirefillte.
Me kujtohet dita e pare qe kemi biseduar online dhe komplimenti i pare qe me ke bere ne ditet ne vijim. Pastaj si me zor si me deshire u detyrova te te falenderoj dhe te te them se dhe Tİ nuk ke gje manget nga permbajtja e atij komplimenti. Por nje gje kam vene re qe komplimentet e tua ishin vetem komplimente ndersa te miat nuk ishin vetem komplimente, ishin veti te cilat egzistonin ne te vertete te Tİ.
Hehehe gjithashtu me kujtohet shume mire edhe dita qe po pershkruanim njeri tjetrin :) Kenga ''Syte qiellor'' nga Sabri Fejzullahu duhet te ta kujtoj dhe TY ate dite :)
Me kujtohen fjalet e embla, interesimi YT, sinqertiteti YT, ndihma JOTE kundrejt meje. Nuk mbaj mend qe te kem patur nje problem, te jem shprehur TY dhe mos te me kesh ndihmuar cfare do lloj problemi te ishte. Gjithmone me ke ndenjur prane, ne te mire dhe ne te keq. Fjalet e TUA, mendimet e TUA gjithmone kan ndikuar ne vendimet qe kam marr. Sidomos para se te ikja ne Shqiperi ne dimer tek me thoje ''Dhuri kujdes se do marresh - ndoshta - vendimin me te rendesishem te jetes tende''. Dhe ketu e degjova keshillen TENDE, mora nje vendim qe deri ate mbremje qe me the fjalet e mesiperme asnjehere nuk me ka pas shkuar mendja se do ta merrja. Por ama me ne fund kuptova qe u lirova nga dikush qe me kishte lodhur, nga dikush qe me kishte qorruar, nga dikush qe me kishte bere te harroj njerezit qe me rrethojn, nga dikush qe me kishte lene te mendoj se ndjen dicka per mua, nga dikush qe para 3 javesh u fejua...
Je e vetmja qe me ka ndenjur prane gjat asaj jave qe shkova ne Shqiperi, udhetim apo vizite quaje si te duash i cili kishte nje qellim. Nje qellim qe nuk u realizua por nga mosrealizimi i qellimit te vizites nuk humba asgje perkundrazi fitova shume, te pakten une ashtu mendoj. Dhe per kete gje te falenderoj shume nga thellesia e zemres sepse fjalet e TUA ma mbushen mendjen per te hequr dore nga dikush qe nuk ishte per mua, nga dikush qe nuk me meritonte. Perseri po flas nga goja JOTE ''Dhuri je ne vete?? Ajo nese eshte keshtu si thua ti nuk eshte per ty, ti meriton nje me te mire. Nese lidhesh me te pergjithmone te siguron Ela qe do te ta beje jeten sketerre''.
Ketu do te citoja pjesen tek e cila ke thene qe meritoj nje me te mire. Tani te thot Dhuri TY se e ka gjetur ATE. Eshte KACURRELSJA İME. Do te prezantoj nje dite me te dhe do ti them qe Tİ je bere shkak qe jam dashuruar me te. Por para se te te prezantoj me te me duhet te te takoj vete njehere :)
Xhan po e pres me padurim momentin qe do te te takoj. Momentin qe do takoj nje ENGJELLUSHE qe jeton ne toke ne forme njerezore...
Nga shoku YT, miku YT
Plot sinqeritet dhe dashuri
Dhuri
Faleminderit shume, me le pa fjale me kete shkrim
Real_Shkodran
06-06-06, 12:16
Ah maj Nora spo di nga me ja nis
Ka vite qe te njof ma merr menja ma shume se te tan ketu
Je shume kokfort,puro shqiptare dhe shume serjoze,nuk e di a man men kur te njofta me the Matjanja o te don o te vret,ne ate koh se kam kuptu ket fjal tash po ja shof hajrin,ke qejf te shkoj ajo fjala jote:D.U njoftem si pa dashje,muaj te tana kam kerku me te taku dhe nuk deshe te me takoje deri sa ma ne fund nuk kisha nga tja maje:D Ma ke ba shpirtin derr deri sa ta musha menen se jo tan Shkodrant jan njerez te poshter sic te kishin than qe jena.Me asht dasht shume koh te te baj per vete,Maj Nora zoti e din cfar femret je,vec ai/ajo qe ta njef shpirtin e kupton se cfar robi je,Nuk dua te baj te mir vec po te tham gjanet qe i ke,te kam dasht me tan zemer dhe akoma te dua,e di se nga nji gabim i imi ti mu largove,sa pa fat qe jam une e di shume mir qe ti nuk merzitesh shpejt vec kur thu s'ka kthim se di se si me vjen
Te kam shoqe shume te mire dhe je rob zoti
IK ZAL JOU ALTIJD BLIJVEN GRAAG ZIEN
Dedikuar Tonyt
Sot po shkruaj per ty shoku im ;) (aren't you happy :p). Ka vite qe jemi njohur, jemi njohur si pa dashje nepermjet compjuterit, dhe bisedat tone shkuan gjate e gjates saqe dolem te njohur, edhe ne rrjetin e familjes, si fillim mu prezantove si burrels dhe prandaj te dhashe muhabet :p lol. Vazhduam te flisnim gjate e gjate dhe u beme shoke te ngushte (se fjala) :D. Tony shoqeria me ty ithmone me ka pelqeyr dhe me behet qejfi qe kemi bere rreth 4 vjet qe njihemi bashke dhe qe ne fund arritem tu takonim edhe ne shqiperi. Cdo telefonate e jotja me gezon, pasi gjithmone me ben me qesh me gallatat e tua. Je nje djale shume shpirt mire, shume i sinqerte (sidemos me mua ;)), shume i shoqerueshem i respektueshem. Ta them me gjith shpirt qe je dhe do mbetesh gjithmone shoku im me i mire. Te kam shume shume shume shume Xhan.
Spo flas me shume se llafet e shumta jane fukarallek :p
Sinqerisht
FBI Girl
FLM cutie, je shume e embel :D
Dedikuar Dhurit
Ne mos gabohem mbaj mend para nja 6 vjetesh (kur ika per here te pare ne Shqiperi nga Londra)
Ne tirane dilja me shoqerine time, dhe nje shok ose me mire mik timin qe e kisha dhe komshi ne Tirane.
Nje dite ai me thote qe me ka ardh nje kusheriri im nga Turqia dhe do te dalim nga blloku te gjite, i thashe OK dalim, dolem ate dite dhe mbas asaj dite filluam te dalim shpesh here, kur vinte ai ne kafe me neve dita sikur ecte shpejt, na mbante me gallata humor dhe shakate e tij,
Me pas sa here qe ikja ne shqiperi, e lenim qe te iknim ne te njejten kohe qe te rrinim bashke, sa here qe nuk e gjeja Dhurin ne Shqiperi, nuk rrija gjate se u merzisja.
Shpesh here kur u gjeja ne pozite te veshtire, me duhet ndonje ndihme merrja ne telefon Dhurin dhe folja me te, shpesh here me ka ndihmuar duke me dhene keshilla (meqe studion dhe per psigolog)
Nuk gjej dot fjale ta pershkruaj Dhurin se cfar njeriu eshte, per ato qe e njohin e dine se cfar cuni eshte, dhe per ato qe nuk e njohin, nese do tu jepet rasti ta njohin do ta kuptojne qe Dhuri eshte cun flori dhe zemer mire.
Shpresoj qe dhe kesaj vere kur te iki ne Shqiperi ta gjej ne Shqiperi dhe te kalojme pushimet verore bashke si cdo vere.
Dhuro, je cun flori.
Miqesisht
Tony
Per ty Cutie
Per here te pare kur u njohem bashke, sic e theksove dhe ti, jemi njohur ne chat.
Filluam te mbajme kontakt me e-mail dhe me te vertet me pelqeu shoqeria me ty dhe isha i lumtur qe te takova ne chat ate dite.
mbas disa kohesh qe patem shkembyer e-maila shkembyem dhe numrat e telefonit dhe me ne fund folem dhe ne telefon,
Ne telefon/MSN flisnim shpesh here u flisnim per shume gjera dhe hapeshim shume me njeri tjetrin, mbas shume kohesh u takuam dhe ne shqiperi, dhe mund te them qe je nje vajze fantastike, jam krenar qe kam nje shoqe si ti dhe shpresoj qe shoqeria jone te mos perfundoje kurre.
Miqesisht
Shoku jot Tony
Per ty Cutie
Per here te pare kur u njohem bashke, sic e theksove dhe ti, jemi njohur ne chat.
Filluam te mbajme kontakt me e-mail dhe me te vertet me pelqeu shoqeria me ty dhe isha i lumtur qe te takova ne chat ate dite.
mbas disa kohesh qe patem shkembyer e-maila shkembyem dhe numrat e telefonit dhe me ne fund folem dhe ne telefon,
Ne telefon/MSN flisnim shpesh here u flisnim per shume gjera dhe hapeshim shume me njeri tjetrin, mbas shume kohesh u takuam dhe ne shqiperi, dhe mund te them qe je nje vajze fantastike, jam krenar qe kam nje shoqe si ti dhe shpresoj qe shoqeria jone te mos perfundoje kurre.
Miqesisht
Shoku jot Tony
ma prishe qejfin pardje po me ket mesazh po me ben te te kem serish xhan :)
te kam xhan shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee
bla bla bla bej gjith diten si ne forum po ashtu edhe ne jeten reale por kur vjen koha per te shkruajtur dicka ne lidhje me ket ftyren :p me kycen fjalet ne fyt dhe gjall ne bote nuk dalin ;) epo c'ti besh kur duhet te flasesh per persona si Tony normale qe duhet te mendohesh shume here se mos bo gabim me thene ndonje gje qe nuk ja vlen sepse e kemi edhe admin ene ta bo gropen :D
ehh more Tony vertete dhe mua nuk me kujtohet saktesisht se sa vite kan kaluar qe nga ajo dite qe rastesisht Besi (Tironci ne forum i cili nuk ka as edhe nje postim) :) na prezantoi. vitet kalojn por momentet e kendshme nuk harrohen pavaresisht se jeta eshte e eger ne shume aspekte dhe normale qe mes dy personave do te kete konflikte por nuk mbaj mend te jem ngaterruar me ty ndonje here per gjene edhe me te vogel (nuk behet fjale per probleme te medhaja) :)
kan kaluar vite te tera qe nga ajo nate qe jemi takuar per here te pare por edhe sepse nuk me kujtohet saktesisht data me kujtohet qe ka qene nje nate e nxehte gushti (sa romantike:D) pastaj me kujtohet edhe kur kemi festuar ditelindjen time ne pub me Besin dhe me cunin e tezes tende te cilit nuk po ja permend emrin ketu. me kujtohen momentet qe kemi bere tape Jonin, gallatat e asaj nate, kulmi i qefit qe jetonim ne plazh edhe lodhja e tmerrshme kur u thenim ne Tirane. :) por ujku qimen e nderron por vesin se harron eshte nje proverb Shqiptar edhe ne pavaresisht se te lodhur ne kulm nuk na u rrite pa dal edhe nje here nga blloku. ehh kemi qene te rinj atehere duke gjuajtur per femra sa ne nje lokal ne nje tjeter :D hehehhehe asnje nuk na e varte :p
o Tony pavaresisht se vetem ne vere takohemi por ato momente qe kam kaluar me ty jan dhe do te jene gjithmone ne kujtesen time, eshte veshtire te harrosh momentet qe kalohen me nje njeri si ty...
Nga miku yt
Dhuri
pastaj me kujtohet edhe kur kemi festuar ditelindjen time ne pub me Besin dhe me cunin e tezes tende te cilit nuk po ja permend emrin ketu. Nga miku yt
Dhuri
ta kujtoj une Landi e ka emrin :D :D
p.s ske cben kshu esht kur njeh gjith burrelin :D :D
ta kujtoj une Landi e ka emrin :D :D
p.s ske cben kshu esht kur njeh gjith burrelin :D :D
shpirt emrin ja dija por nuk kisha deshire ta permendja ;)
sofialoren
27-06-06, 11:43
bla bla bla bej gjith diten si ne forum po ashtu edhe ne jeten reale por kur vjen koha per te shkruajtur dicka ne lidhje me ket ftyren :p me kycen fjalet ne fyt dhe gjall ne bote nuk dalin ;) epo c'ti besh kur duhet te flasesh per persona si Tony normale qe duhet te mendohesh shume here se mos bo gabim me thene ndonje gje qe nuk ja vlen sepse e kemi edhe admin ene ta bo gropen :D
ehh more Tony vertete dhe mua nuk me kujtohet saktesisht se sa vite kan kaluar qe nga ajo dite qe rastesisht Besi (Tironci ne forum i cili nuk ka as edhe nje postim) :) na prezantoi. vitet kalojn por momentet e kendshme nuk harrohen pavaresisht se jeta eshte e eger ne shume aspekte dhe normale qe mes dy personave do te kete konflikte por nuk mbaj mend te jem ngaterruar me ty ndonje here per gjene edhe me te vogel (nuk behet fjale per probleme te medhaja) :)
kan kaluar vite te tera qe nga ajo nate qe jemi takuar per here te pare por edhe sepse nuk me kujtohet saktesisht data me kujtohet qe ka qene nje nate e nxehte gushti (sa romantike:D) pastaj me kujtohet edhe kur kemi festuar ditelindjen time ne pub me Besin dhe me cunin e tezes tende te cilit nuk po ja permend emrin ketu. me kujtohen momentet qe kemi bere tape Jonin, gallatat e asaj nate, kulmi i qefit qe jetonim ne plazh edhe lodhja e tmerrshme kur u thenim ne Tirane. :) por ujku qimen e nderron por vesin se harron eshte nje proverb Shqiptar edhe ne pavaresisht se te lodhur ne kulm nuk na u rrite pa dal edhe nje here nga blloku. ehh kemi qene te rinj atehere duke gjuajtur per femra sa ne nje lokal ne nje tjeter :D hehehhehe asnje nuk na e varte :p
o Tony pavaresisht se vetem ne vere takohemi por ato momente qe kam kaluar me ty jan dhe do te jene gjithmone ne kujtesen time, eshte veshtire te harrosh momentet qe kalohen me nje njeri si ty...
Nga miku yt
Dhuri
po ishin teper te verteta keto qe the per tonin po zej rradhen e para kete vit me e takuar se vdiqa i cik per qef dhe te rri pa problem para nje njeriu se jam lodh nga koplexiteti
po vdes per pak thjeshtesi
me respekt Sofia
po ishin teper te verteta keto qe the per tonin po zej rradhen e para kete vit me e takuar se vdiqa i cik per qef dhe te rri pa problem para nje njeriu se jam lodh nga koplexiteti
me respekt Sofia
mos e tako se do pendohesh :D :D :D lol
kujdes se esht i poshter ai Sofia papapapapa mjere une dhe Dhuri qe e njohim :D (joke sis)
p.s per shokun time do flas nje dite tjeter se sot skam kohe :confused:
sofialoren
28-06-06, 10:15
mos e tako se do pendohesh :D :D :D lol
kujdes se esht i poshter ai Sofia papapapapa mjere une dhe Dhuri qe e njohim :D (joke sis)
p.s per shokun time do flas nje dite tjeter se sot skam kohe :confused:
pse kaq i rrezikshem eshte?
mqs nuk do ti nuk po e takoj!?
Ma merr mendja se shume nga juve ketu njifem me njeri tjetrin dhe jan ber edhe miq te mire
cfar mund te thoni ketu poer shokun apo shoqen me te mire?
valla sexy gina oshte
le qe person i bukur ne ftyre po ka zemer te madhe
perkunder ksaj ka intelegjence edhe per qdo send mundesh me fol me tee
jam krenar qe jam miku i saj me falni burri i sajj
me respekt Sofia
Sofia, jo per ti bere qefin personit ne fjale por jane mese te verteta ata qe kam thene ne lidhje me te, ndoshta jane edhe te pamjaftueshme...
*♥* Sweet Burrelse *♥*
12-10-06, 19:16
Uuuu si nuk e paskam pa kete temen une me para, nejse po shkruaj dhe un dicka.
Per Kinezin
Ku tia nis hmmm well ke qeni i pare qe i kam fol ne boten virtuale dhe e mbaj mend kur u rejistrova te forumi i Burrelit e nuk dija si ta perdorja pasi ishte forumi i pare qe hyra, e as nuk e dija ca eshte forumi e gjeta rastesisht haha dhe kur u regjistrova vetem kur me doli nje gje perpara, pra mp dhe me zor e hapa e ti me pershendete e me urove ti kaloja sa me mire te forumi, aty filloi dhe biseda. Ste kam lene rehat duke me shpjeguar si behet kjo e si behet ajo, pastaj mbaj mend ku luanim lojra nepermjet mp, dhe lojen qe do luanim kur te te takoja cic-mic, per nje kohe te gjate folnim vetem neper mp pasi une nuk dija si te postoja neper forum, :o sdija si funksiononte e mbas disa muajsh me ndihmen tende mesova shume gjera rreth kompjuterave e se si ti perdor etj. Pastaj me kujtohet kur te pyeta mos e njeh nje cift dhe ti me the ‘jo jo nuk i njoh vetem se jetoi me nje shtepi me to’ :D hahaha. Me vone filluam te bisedonim ne msn.
Je me vertet nje djal me karakter, i sinqert, gentleman, I qeshur gjith kohen rrin, si nuk merzitesh njiher aman, ben shaka, te pelqejne lojrat shume ashtu si mu, sidomos gjegjezat. Je i gatshem te me ndihmosh kur ke mundesi, dhe flm per kenget qe me gjen. Edhe sepse nuk te kam takuar personalisht akoma, gje qe dua te bej patjeter, me duket sikur te njoh per nje kohe te gjate, megjithese u bone dy vjet qe flasim, iii sa turp e akoma ste kam takuar.:o
Kam krijuar nje besim tek ti dhe shpresoj qe se shpejti te takohemi ne te vertete. :)
Te falenderoj per gjithcka
Shoqja jote
SB
*♥* Sweet Burrelse *♥*
12-10-06, 19:25
Per Romeon
Romeo thou Romeo ca me than per ty, si vetem grricesh me mua e me thua kalama I keq. :D Po une si kalama I mire :) thash ti shkruj nja dy rreshta per ty. Me ty kam pas folur nepermjet forumit te burrelit para dy vjetesh, nepermjet postimeve vetem ama, por para nja 6+ muajsh a ma shume se mbaj mend mire, mu mush menja me te bo add ne msn hahahahha :D ne fillim kisha pak turp jo turp po se di ngaqe mu dukshe shume tip i zgjuar, dhe une ngaqe nuk kuptoj mire shume gjera se si mu dukte por duke biseduar me ty, fillova te te njihja me mire, se cfare njeriu je, dhe tani flas pa problem me ty se e di qe nuk do me shash hmmm jo nuk eshte ajo fjala qe dua te them (spo e gjej dot fjalen taman) nejse ehhh ky emigrimi kam fillu tu harru fjalet ooohh e bera shkrimin lemsh!! :mad:
Desha te thoja qe je shume shakaxhi, i qeshur, i dashur dhe gjithmon me mso per mire. Di cfare keshillash te japesh, nje cilesi qe me pelqen shume, se kur te kem ndonje problem e di qe do me japesh keshilla te mira. Je nje person qe me ecen muhabeti dhe gjithashtu me pelqejne postimet e tua pasi kam mesuar shume gjera nga ato. Kete vere kisha deshire te te takoja ne Burrel pasi me premtove qe do me qerasje te tarzani por u be nje ngaterrese e vogel e skisha mundesi, shpresoj te te takoj kesaj vere dhe kesaj rralle do te te qeras une ty. Kam krijuar nje respekt te madh per ty, te kam patriot per qef, vetem mos me nxej shume. :D Te uroj suksese ne jete dhe shpresoj te mbetesh keshtu si je mos te ndryshosh. :)
O po kur te duash me kerce me bo nji ze te hedhim nji valle, se e di ti i kam pak qef vallet ene me kendu pavarsisht se ty te hutoj :banane: opaaaaaaaa
Nga mikja/patrijotja jote
SB
Per Tiloncen
O gaxhije:Po ti do druuuu!
Un do te te mbys fare moj e shkreteeee, po un do t'bej cope mi t'kapsha perrr flokesh....A je tu marr vesh ca jam tu t'than apo hin te njeni vesh e del te tjetri?...Se mos i marresh me vertete maj llav se t'grina.http://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)
Para se te shkruaj me shume dua te te pershendes njehere se ste kam pare ktej rrotull kohet e fundit.
Je shoqja ime virtuale me e ngushte. Kur erdha ne forum, me urove mikpritjen dhe qe ne fillim me trajtove si nje "e shtepise" dhe kjo me beri me shume pershtypje. Pastaj flisnim kteja shpesh, jo tu u rrah, tu u gri, me pershendetje, kiss-a, allience lol, etj etj por nuk e kisha adresen tende. Atehere te shkruajte pm ku pergjigja ishte "edhe un kam dashur te te pyes per msn po kisha turp"http://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com). Un qesha e te shajta gjasme:p. Qe atehere kemi folur shpesh andej ka lagja deri vone me oren tende. Perdite njihesha me nga nje personazh te ri e kshu njoha gjysmen, per te mos thene 3/4 e shoqerise tende. Je nje vajze yll ne te gjitha aspektet: e urte po, e mire po, shejtane po, e sinqerte po, llafazane po, puntore po, tironse po....ca t'mungon ty mi:Dhttp://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)
Gzohem qe te kam njohur e shpresoj te takohemi veren qe vjen.
Xhan-zhan-dan un tyve
From jor llavlli llejdehttp://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)
~Dejushka~
sofialoren
16-10-06, 09:59
Sofia, jo per ti bere qefin personit ne fjale por jane mese te verteta ata qe kam thene ne lidhje me te, ndoshta jane edhe te pamjaftueshme...
shishi
shishi
akoma nuk te mbushet mendja? :D
Kur te te takoj do te te them shume gjera!!! :);)
sofialoren
17-10-06, 08:31
Kur te te takoj do te te them shume gjera!!! :);)
erdha ...
sofialoren
17-10-06, 08:32
akoma nuk te mbushet mendja? :D
une me cfare ta mbush se di .....do me mdihmosh ti ?
une me cfare ta mbush se di .....do me mdihmosh ti ?
besoj se do te te bente mire ndihma ime, nese do e pranoje ne te vertete por gjithastu besoj qe nuk eshte vendi i pershtatur per nje gje te tille...
nuk e di a e ke vene re por mua me duket se po dalim nga tema :D
Per Tiloncen
O gaxhije:Po ti do druuuu!
Un do te te mbys fare moj e shkreteeee, po un do t'bej cope mi t'kapsha perrr flokesh....A je tu marr vesh ca jam tu t'than apo hin te njeni vesh e del te tjetri?...Se mos i marresh me vertete maj llav se t'grina.http://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)
Para se te shkruaj me shume dua te te pershendes njehere se ste kam pare ktej rrotull kohet e fundit.
Je shoqja ime virtuale me e ngushte. Kur erdha ne forum, me urove mikpritjen dhe qe ne fillim me trajtove si nje "e shtepise" dhe kjo me beri me shume pershtypje. Pastaj flisnim kteja shpesh, jo tu u rrah, tu u gri, me pershendetje, kiss-a, allience lol, etj etj por nuk e kisha adresen tende. Atehere te shkruajte pm ku pergjigja ishte "edhe un kam dashur te te pyes per msn po kisha turp"http://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com). Un qesha e te shajta gjasme:p. Qe atehere kemi folur shpesh andej ka lagja deri vone me oren tende. Perdite njihesha me nga nje personazh te ri e kshu njoha gjysmen, per te mos thene 3/4 e shoqerise tende. Je nje vajze yll ne te gjitha aspektet: e urte po, e mire po, shejtane po, e sinqerte po, llafazane po, puntore po, tironse po....ca t'mungon ty mi:Dhttp://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)
Gzohem qe te kam njohur e shpresoj te takohemi veren qe vjen.
Xhan-zhan-dan un tyve
From jor llavlli llejdehttp://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)
~Dejushka~
Deja Amara
Ah te keqen e dedikimit qe me ke bere & flm motla ;)
Asnjhere nuk mendoja se do te njihesha me nje person te till si Deja Amara.
Ti ke qen e vetmja vajze ne forum qe te kam konsideruar nje shoqe te vertete. Je nje engjull qe cdo person i fal shoqerine tende te embel dhe sinqeritetn tend.
Je nje vajze e sinqert, e vecante, e persosur dhe inteligjente.
Ne kohet e veshtira kemi ndare dhimbjen dhe njera tjetren ngushellonim. Me ke dhen mbeshtetje ne cdo aspekt te jetes time dhe te kam admiruar shum per kete.
Je me te vertete nje vajze shume e vecante edhe ndihem shume e lumtur qe njoha nje person si ty.
Ti je sherbeti i forumit e cila do te ishte e veshtire qe forumi te vazhdonte nqs do te largoheshe.
Gjith keto kohe qe kemi folur bashke, nuk kam pasur asnjehere mendime negative per ty por vetem te kam konsideruar nje mike virtuale te sinqert dhe admiruse.
Gjithashtu do te kisha shum deshire te takohemi veres qe vjen !
A friend is like a shade tree. Beside a summer way. A friend is like the sunshine That makes a perfect day. A friend is like a flower. That's worn close to the heart. A friend is like a treasure. With which one will not part.
Lot's of love
~ Tiloncja ~
http://www.smilieshq.com/smilies/sad0120.gif (http://www.smilieshq.com)
Faleminderit maj kumull. Je shume e mirehttp://www.smilieshq.com/smilies/innocent0005.gif (http://www.smilieshq.com)http://www.smilieshq.com/smilies/innocent0005.gif (http://www.smilieshq.com)
Real_Shkodran
28-10-06, 17:40
Per ty engjelli im
Muajet e funit kan qen si ferr per ty,mas tana gjanave qe ndodhen,u vrave shpirterisht po ashtu sic u vrava edhe une,kur e kuptova se ishte vone,te pakten menova se asht vone,se vone sasht as tashe,nese zoti do t'me thoshte zgjidh nji gja qe don me kry para se me vdek,do ishte kthimi jot prap te une,te kam dasht edhe pse ty mase te duket qe ste kam dasht kurre,me zemer te kam adhuru qe diten e par kur te kam pa,sti kam dit vlerat,skam kuptu si kisha ndryshu krejt si njeri per kohen qe ishe me mu,me bane njeri krejt ndryshe,me afrove dashurin e sinqert,me dorezove zemren tende te pa fajshme,qe une pa dashje e vrava keq,nuk e di a t'ka kalu dhimbja,a te jan sheru plaget qe i more pa dashje ne zemren tane,nuk e di a je njoft me njeri tjeter,por nji gja mund te them,tan diten dhe naten menoj per ty,fityren tane engjellore dhe ata syte e bukur me ndjekin ngado qe shkoj,je njeri me nji zemer t'madhe maj vajz,mjer kush t'hum,lum kush t'fito!Noshta asht e kot apo noshta asht budallik me ti than ca gjana zemre ketu ku i lexojn te tan,ketu ku ti noshta as qe merr munimin me i lexu hic,ishalla i lexo dhe i kupto gjanat,mfal angjelli vogel,qe te kam lendu shume.Je n'zemren teme dhe do ngelesh aty mrena saj per gjithmon
xx-Miri-xxx
GoLdEn BoY
30-10-06, 08:48
Per Tiloncen
Une kam shume per te folur per tiloncen pasi eshte nje vajze vertet e shkelyqer qe shoqet i ka me verte te rralla.
Eshte shume inteligjente dhe me mendime te qarta per jeten ;)
Ajo eshte gjithashtu nje vajze e cilter, shume e sinqerte edhe mundohet qe te jete e mire me te gjithe pa prishur qejf me askend.
Per me teper eshte edhe shume shakaxhije shtriga edhe ke kenaqesi kur flet me te ;)
Per ta permbushur idealen zoti i ka dhene edhe nje tipar tjeter te rendesishem qe eshte bukuria, eshte shume e lezetshme dreqi :p:p
Ups doja te thoja qe Tiloncja ka qene edhe e para qe me ka njoftur me kete forum edhe me ka ftuar qe te behem edhe une pjese e tij forumi.
Hmmmmm lam nje plan qe te takoheshim ne vere por fatkeqesisht per disa arsye nuk u realizua, por shpresoj qe shume shpejt do te kemi mundesi qe te takohemi edhe te bejme icik gallate me yllin e botes qe e kam shume xhan ;)
Se fundi e vendosa Tiloncen te paren ne pershkrimet e mija sepse ka qene goca e pare qe kam njohur ketu me te cilen kam shume shoqeri
Te puth dhe te perqafoj shume fort zemra :wub:
sofialoren
30-10-06, 09:24
PER SAHARAN !
Nuk jemi bere mikesha qe ne fillim edhe pse na terhiqte biseda te dyjave dhe pak a shume kishim po te njejta deshira ( ne ate kohe na pelqente te skiconim te dyja )Ajo qe me terhoqi ne fillim ishte ngjyra e flokeve qe tani mundohem ta bej dhe vete dhe gjithashtu menyra e te sjellurit , ajo ishte shume e sakte ne provime dhe mendoja se si ka mundesi se nuk ma jep kaq shume pershtupje qe eshte aq e sakte nje qe degjon gjithe diten hard rock thuaj se drogohej cdo dite .
Pse e kam mikeshe?
Sepse te gjitha i ka me te mia se une duke nisur nga kilet , ngjyra e flokeve shijet , saktesi naziste , qe mundohet te vendoset ne pozicionin e tjetri , qe nuk di te fyej , qe eshte shume me e zgjuar .............vazhdon
dhe e puc shume
GoLdEn BoY
30-10-06, 09:47
Per Dejen
Ah moj Deja hihihihiihi Deja eshte nje vajze si shpirt shume e kendshme dhe e afrueshme me te gjithe. Mua me ka lene mendime shume pozitive qe ne fillim kur e kam njohur edhe te njejtin mendim kam edhe sot.
Deja ka disa ide te saj origjinale qe jane shume inteligjente dhe qe mua me pelejne shume. Ajo gjithashtu eshte e sjellshme edhe me mjaft kulture gje qe e justifikon me se miri prejardhjen e saj nga Shkodra. Normalisht shkodranes tone te forumit i pelqejne gallatat, ben shume humor edhe i pranon shakate dmth nuk i keqkupton ;) Per Dejen mendoj qe eshte shkodrania me e mire qe kam njohur edhe qe gezon nje respekt te madh nga mua.
Me vjen mire qe kam patur rastin ta njoh dhe shpresoj qe kur te vije per pushime ta takoj se me te vertete eshte nje vajze e perkryer ;)
Te kam shumeeeeeeeeeeee xhaaaaaaaaaaaan Deja :wub:
Per Tiloncen
Une kam shume per te folur per tiloncen pasi eshte nje vajze vertet e shkelyqer qe shoqet i ka me verte te rralla.
Eshte shume inteligjente dhe me mendime te qarta per jeten ;)
Ajo eshte gjithashtu nje vajze e cilter, shume e sinqerte edhe mundohet qe te jete e mire me te gjithe pa prishur qejf me askend.
Per me teper eshte edhe shume shakaxhije shtriga edhe ke kenaqesi kur flet me te ;)
Per ta permbushur idealen zoti i ka dhene edhe nje tipar tjeter te rendesishem qe eshte bukuria, eshte shume e lezetshme dreqi :p:p
Ups doja te thoja qe Tiloncja ka qene edhe e para qe me ka njoftur me kete forum edhe me ka ftuar qe te behem edhe une pjese e tij forumi.
Hmmmmm lam nje plan qe te takoheshim ne vere por fatkeqesisht per disa arsye nuk u realizua, por shpresoj qe shume shpejt do te kemi mundesi qe te takohemi edhe te bejme icik gallate me yllin e botes qe e kam shume xhan ;)
Se fundi e vendosa Tiloncen te paren ne pershkrimet e mija sepse ka qene goca e pare qe kam njohur ketu me te cilen kam shume shoqeri
Te puth dhe te perqafoj shume fort zemra :wub:
:o ....... flm xemla
Golden Boy
Kan kaluar gjith keto dite dhe mua me duket sikur kemi nje shekull qe nuk flasim. Personalisht te konsideroj si nje shoke te sinqert dhe ne zemren time do mbetesh gjithmone shoku im me i mire. Mendoj se je nje nga cunat me mire te forumit dhe gjithashtu optimist dhe shume I respektushem.
Me kujtohen ditet e para qe kemi biseduar ne msn dhe me thoje kur do vish ne Shqiperi.:p
Fatkeqshisht sic e ke permendur edhe ti, nuk mu realizuan planet ne ate menyre dic doja. Por shpresoj se nje dite do te takohemi dhe ndajm disa momente shoqerie bashke.
Shoqeria jote I fal cdo njeriut vetem gezim, paqe dhe sinqeritet, te cilat vlejn per cdo njeri ne kete bote.
Pershkrimet e mia per nje shoke si Golden Boy nuk kan te mbaruar …….
Te perqafoj
Lot's of love
~ Tiloncja ~
Per Dejen
Ah moj Deja hihihihiihi Deja eshte nje vajze si shpirt shume e kendshme dhe e afrueshme me te gjithe. Mua me ka lene mendime shume pozitive qe ne fillim kur e kam njohur edhe te njejtin mendim kam edhe sot.
Deja ka disa ide te saj origjinale qe jane shume inteligjente dhe qe mua me pelejne shume. Ajo gjithashtu eshte e sjellshme edhe me mjaft kulture gje qe e justifikon me se miri prejardhjen e saj nga Shkodra. Normalisht shkodranes tone te forumit i pelqejne gallatat, ben shume humor edhe i pranon shakate dmth nuk i keqkupton ;) Per Dejen mendoj qe eshte shkodrania me e mire qe kam njohur edhe qe gezon nje respekt te madh nga mua.
Me vjen mire qe kam patur rastin ta njoh dhe shpresoj qe kur te vije per pushime ta takoj se me te vertete eshte nje vajze e perkryer ;)
Te kam shumeeeeeeeeeeee xhaaaaaaaaaaaan Deja :wub:
Golden Boy faleminderit shume xhanhttp://www.smilieshq.com/smilies/innocent0005.gif (http://www.smilieshq.com)
Nuk e prisja nga ty:)
Jemi njohur ke tema e pershendetjeve pasi ti kishe ditlindjen dhe una te bera dhurate nje cokollate qe t'pelqeu shumehttp://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com). Pastaj kemi folur ktu dhe andej ka lagja dihet dhe edhe pse nuk te njof ne jeten reale, kam krijuar nje opinion shume te mire per ty. Ta them sinqerisht je nje cun shume zemer mire, simpatik, i embel, dhe xhentil. E di kur duhet te jesh serjoz e kur te qeshesh dhe kjo me pelqen tek ti. Sa here qe flasim ma hedh nga nje kunj, un ta kthej e si perfundim mazalla se flasim serjozishthttp://www.smilieshq.com/smilies/happy0054.gif (http://www.smilieshq.com)grup t'kam vallai. Je Durrsak me nam.
Gjithashtu shpresoj te te njjoh realisht pasi mendoj se je nje nga ato njerez qe ja vlen te kesh ne shoqeri:)
Te uroj gjithe te mirat dhe suksese kudo!
From Deja To Silver with best wishes and a kiss:D :)
Per Akileis
Ne radhe te pare te pershendes shume!
Te them te drejten ne fillim kur hyra ktu e deri para nja 3-4 muajsh nuk te kam njoft fare...as per nick. Me kujtohet hera e pare qe kemi fol ka qene tek poezite per antaret lol (you're good on that:p). Qe atehere kemi folur pak nga pak deri ne kete pike qe eshte sot ku te konsideroj si nje nder shoket me te mire te jetes virtuale. Kam shume respekt dhe admirim per ty. Je i kompletuar brenda e jashta: alamet djalit, i qeshur, i sinqerte, i respektushem, pa vese, dhe me nje bote te brendshme qe pak cuna e kan. Ke fituar besimin tim dhe kete jo shume veta e arrijne. Te kam shum xhan sinqerisht edhe pse kajher shkojme si macja me miun:p.
Te uroj gjithe te mirat dhe shpresoj qe shoqeria jone te vazhdoje si sot.:)
Me respekt
Shoqja jote
Deja
valla sexy gina oshte
le qe person i bukur ne ftyre po ka zemer te madhe
perkunder ksaj ka intelegjence edhe per qdo send mundesh me fol me tee
jam krenar qe jam miku i saj me falni burri i sajj
haahahahahhhaha thnx xhebrail
ene ti i mir shum je
Deja,
Kur erdha dhe u rregjistrova ne kete forum kisha pershtypjen se kjo do te jete nje faqe vetem ku njerezit shprehin mendime dhe shkembejne biseda rreth gjerave te ndryshme. Kurre nuk mendoja qe ktu do te me jepej mundesia te njihem me njerez kaq te zgjuar dhe prefekte sac je ti Deja! Nje vajze qe i gezon te gjitha virtytet qe nje vajze mund ti gezoje, "lum nana si te ka e l8um une si te njof :D". Cdo bisede, cdo fjale qe kemi shkembyer une kam mesuar dicka te re nga ty dhe e kam per nder ta pohoj qe je nje vajze me nivel shume te larte.
Te jam shume mirenjohes per shoqerine qe me ke servirur dhe shpresoj qe shoqeria jone te jete e pavdekshme dhe ajo qe deshiroj me shume eshte qe nje dite ta thyej akullin e virtualitetit dhe te te takoj ne realitet. Kjo eshte nje nga deshirat qe do i lutem plakut te vitit te ri te ma plotesoje.
Edhe une te kam shume xhan.
Me respekt dhe i joti,
Akileis.
http://www.smilieshq.com/smilies/happy0164.gif (http://www.smilieshq.com)Awwww sa i amel je maj naqe...do m'kapi diabetihttp://smilieshq.com/smilies/tongue0001.gif (http://www.smilieshq.com)
Faleminderit per vlersimin!
Te pershendes!
Tony,
pak para lexova nje postim timin ne kete teme te cilin ta kam drejtuar ty...
vertete qe shume gjera i kisha permendur ne ate postim por vura re qe ne te dy gjithmone kemi qene prane njeri tjetrit ne raste gezimi, hareje...
sot me ndodhi nje fatkeqesi dhe mu kujtua ajo fjala ''kush te rrin prane edhe ne te keq, ai eshte mik i vertete''...
je i vetmi qe e din se per se behet fjale (duke mos llogaritur Tironcin)...
je i vetmi tek i cili mund te kisha besim...
je i vetmi tek i cili mund te mbeshtetesha...
nuk je i vetmi tek i cili mund te kerkoja ndihme por je i vetmi qe mund te me ndihmonte pa kerkuar llogari, pa thene gjera qe nuk duhet te thuhen shkurt muhabeti pa me care veshet... :mad:
e dija qe do beje dicka te tille, isha mese i sigurt, ne fakt asnjehere nuk kam dyshuar tek ti per asgje...
je nje njeri qe veshtire te gjihet ne kete kohe...
kaq i paster, kaq i mire, kaq zemergjere, kaq i padjallezuar, kaq bujar... etj.
jo jo nuk ka mundesi te jene te gjitha keto cilesi tek nje njeri ne kohet e sotme...
por c'e do, eshte prish njerezia deri aty ku nuk mban me...
jo jo tani e kuptova...
egzistojne njerez te tille, por jane pakice...
ndoshta eshte vetem nje...
... dhe ai i vetem qe eshte jam mese i sigurte qe je ti !!
do takohemi serish vella i dashur dhe kesaj rradhe une do te bej me shume sesa bere ti per mua !!
te betohem qe ne zemer kam edhe shume gjera te tjera por nga frika e keqkuptimeve (:D) nuk po shkruaj me :)
me respekt te thelle
shoku yt...
Me ka mare malli te pime ndonje kafe Dhur, se kem pi vetem nga nje birre :D!!!
Me shpresen se nje dite do shkruaj me gjate!!!
Ka kohe qe mundohem te shkruje per ty dhure po koheve te fundit me ka humbe "kapela" dhe spo kame shume kohe te merrem me inete, po kete po ta them shkurte e sakte (shpresoje t'kuptohet ashtu!):
Po lype dru edhe ti dhure :D se sje me i keqe se ai (tony) aspake edhe mos thuje vetem nje po llogarite edhe veten :)
sinqerishte wati!
Wati, ne fakt edhe une po mundohem te shkruaj dicka ne kete teme per ty, dhe ne fakt dicka e kam pas ne mendje por ngaqe po kaloj nje kohe teper te veshtire nuk mundem te shkruaj asgje per askend...
Me vjen keq :)
Nejse...
Ne fakt e di cfare? Nuk eshte nevoja te shkruash asgje tashme sepse ishte e mjaftueshme ajo fjali e vetme qe me kishe shkruajtur... Shume gjera nenkuptohen tek ajo fjali por e keqja eshte qe ai eshte thjeshte kendveshtrimi yt, nuk jam aq i mire...
p.s. Mos me keqkuptoni... Nuk eshte se po bej interesantin :)
sofialoren
25-01-07, 09:33
.sa genjen dhe dhuri :D
te pershendes me U2 se po i degjoj per qef vete .................................................. .......................................
Per mua shoqet me te mira deri tani jane sunshine ene susglob
ndersa nga cunat, Lumi i matit, e shume te tjere qe jane ne forumet e tjera lol
ne fillim kisha pak turp jo turp po se di ngaqe mu dukshe shume tip i zgjuar, dhe une ngaqe nuk kuptoj mire shume gjera se si mu dukte por duke biseduar me ty, fillova te te njihja me mire, se cfare njeriu je, dhe tani flas pa problem me ty se e di qe nuk do me shash
Dua te them qe ketu ia ke fut kot :D sepse asnjehere nuk kam ofenduar njeri pa ma bere borxh, por gjithashtu dua te them qe ofendimet nuk e di fort mire por me duket se i kam me lek :D edhe kur ma bejne per borxhe e kam te veshtire ta ofendoj nje njeri (per kete besoj qe do e marr mbeshtetjen e personave qe me njohin realisht) !
Pastaj te siguroj qe ai eshte thjeshte mendimi yt pozitiv kundra meje por gjithashtu edhe kundra vetes tende... Kjo eshte nje cilesi te cilen e vleresoj ne maksimum dhe uroj te vazhdosh keshtu sepse je ne nje rruge te mire :)
hmmm jo nuk eshte ajo fjala qe dua te them (spo e gjej dot fjalen taman) nejse ehhh ky emigrimi kam fillu tu harru fjalet ooohh e bera shkrimin lemsh!! :mad:
Nese deshiron te ndihmoj une, mjafton te thuash 'Te njoh' dhe nuk do kishte rendesi fjale tjeter :) Pastaj shkrimin nuk e ke bere lemsh sepse ti je vete lemsh :D
Desha te thoja qe je shume shakaxhi, i qeshur, i dashur dhe gjithmon me mso per mire. Di cfare keshillash te japesh, nje cilesi qe me pelqen shume, se kur te kem ndonje problem e di qe do me japesh keshilla te mira. Je nje person qe me ecen muhabeti dhe gjithashtu me pelqejne postimet e tua pasi kam mesuar shume gjera nga ato.
Me behet qejfi qe mendimet e mia ndikojne pozitivisht tek njerezit e per me teper tek ty qe ke shume nevoje :D
Nejse qe ti kthehemi seriozitetit tani dua te them qe pasi ka kaluar nje kohe e gjate qe ke bere kete postim mendova qe te shkruaj edhe une dicka per ty (me mire vone se kurre) :)
Je nje vajze per te cilen gezoj rrespekt te larte, me pelqen shume nje cilesi jotja, ndoshta fjala pelqim do te ishte e pamjaftueshme, besoj qe duhet te perdor fjalen admirim... Menyra jote se si i perballon situatat admirohet prej meje per arsyen qe eshte nje menyre femijerore... Sado qe duhet te rritemi nganjehere duhet te jemi edhe femijeror... Tek ty kjo gje egziston ne shume raste... Tashme ndodhem ne Turqi dhe tek takohem me shoqerine qe kam ketu eshte i pashmangshem ne bisede kujtimi i ndodhive qe kemi perjetuar sebashku per vite te tera dhe ne ato momente ndihem shume femijeror... Tek po vepronim ne kuptimin e plote te fjales si femije mbreme me shoket mu kujtove ti dhe atehere e kuptova se sa i kendshem eshte ai kendveshtrim kundra jetes... Kundra kesaj jete per te cilen here them makaber e here them qe ia vlen ta jetosh...
Nese e vure re edhe une po e bej lemsh shkrimin, mesa duket jam akoma ne ndikimin e mendimit qe po shkruaj per nje femije :D (se bej shaka)
C'te them tjeter ne lidhje me ty xhan, qe ta kuptojne njerezit kendveshtrimin tim kundra teje fjalet nuk do te kishin shume kuptim sepse besoj qe duhet te bisedojne edhe ata/o me ty qe te me kuptonin me qarte... Nje buzeqeshje i shkon te gjithe njerezve per shtat por kur kjo buzeqeshje bashkohet me fytyren tende te kendshme behet me e bukur se ne raste te tjera :)
Te kam shume xhan!
sofialoren
12-04-07, 08:33
uo une as per Saharane nuk gjej dot kaq rreshta
je yll romeo !:D
*♥* Sweet Burrelse *♥*
12-04-07, 10:47
Pastaj shkrimin nuk e ke bere lemsh sepse ti je vete lemsh :D Me behet qejfi qe mendimet e mia ndikojne pozitivisht tek njerezit e per me teper tek ty qe ke shume nevoje :D
hahah :D ti do mbyt :p
Je nje vajze per te cilen gezoj rrespekt te larte, me pelqen shume nje cilesi jotja, ndoshta fjala pelqim do te ishte e pamjaftueshme, besoj qe duhet te perdor fjalen admirim... Menyra jote se si i perballon situatat admirohet prej meje per arsyen qe eshte nje menyre femijerore...
C'te them tjeter ne lidhje me ty xhan, qe ta kuptojne njerezit kendveshtrimin tim kundra teje fjalet nuk do te kishin shume kuptim sepse besoj qe duhet te bisedojne edhe ata/o me ty qe te me kuptonin me qarte... Nje buzeqeshje i shkon te gjithe njerezve per shtat por kur kjo buzeqeshje bashkohet me fytyren tende te kendshme behet me e bukur se ne raste te tjera :)
Te kam shume xhan!
wowww
Flm romeo me le pa fjale :D edhe une te kam shume xhan se je nje person vertet i vecant e qe eshte kenaqesi te bisedosh me ty :)
lum nusja si te merr se je njeri valut hihi :p te pershendes fort nga larg!! :) dhe te falenderoi dhe njiher per mundimin qe ke marre per te shkruajtur dicka per mua.
Faleminderit per vleresimin!! :)
Ka kohe qe kam filluar te bisedoj me ty xhan, me ke konsideruar si vella, te kam konsideruar si moter... Mora vendime te ashpra pa pyetur njeri (si gjithmone duke perjashtuar Tironcin) :) dhe je nje nder personat e rralle qe ke shprehur merzine, shqetesimin e ketyre vendimeve... I futa fshesen te gjitheve pa perjashtim por nga ty nuk u largova dot, me qarte, nuk me lejove te largohem :)
Biseduam shume, kembyem shume mail-e, ndihmuam njeri tjetrin, kembyem mendime, e gjithmone e kuptuam ashtu sic duhet njeri tjetrin... Ke bere shume per mua, kam bere pak per ty, ke gjetur nje poezi te cilen ma ke dedikuar mua, une pa u turperuar fare ne vend qe te te falenderoja te kam kerkuar nje perkthim :)
Kemi folur per njeri tjetrin, kemi bere thashetheme nga me te ndryshmet :D, nuk kemi lene njeri pa folur per te sidomos per disa persona te vecante nga kendveshtrimi i te dy paleve ;), por kurre nuk jemi grindur, kemi ditur te evitojme grindjet e mundshme, kemi ditur te kuptojme njeri tjetrin si te jemi dy persona qe njihemi prej vitesh kur ne nuk kemi as edhe nje vit qe njihemi, kemi ditur te evitojme cdo mosmarreveshje si dy te rritur kur ne nuk jemi asgje tjeter pervec se dy te rinj...
C'te them tjeter xhan per ty, kur nuk eshte e nevojshme te shkruash shume rreth teje? C'te them tjeter kur ti vete e ke treguar se kush je? C'mund te shkruaj me shume rreth teje motra ime e dashur? :)
Asgje me shume se sa te shpreh edhe nje here tjeter simpatine time kundrejt teje :)
Tredelina, te kam shume xhan!
Nuk e di, por ajo eshte gjithcka per mua nuk besoj qe do ta kuptoje por gjithsesi shpresoj qe me kalimin e kohes ta kuptoje dashurine qe ndjeje per te
sepse ajo do te ngelet ne zemren time deri ne vdekje
O romeo te paska ardh frymezimi me duket.hej po me ler mua jashte nga fjalimet e tua se e bone bloz :)
Sailor Moon
16-04-07, 04:20
Wau po me shkruan vellai nje letter te vogel per mua, wau moj moter shiko dhe lexoi shkrimet te vellait, shiko se sa te mire e ke , O vella te kam shume xhan- O vella flm shume per kete opinion q eke krijuar tek motra tende. Hey as vet se besoi shoqerin ton- jemi afruar shume, shkam deshir te na largoi njeri.
Si vella te madhe qe te kam, me eshte krijuar nje respekt shume te madh per ty. Ka shume gjera qe me pelqen tek ty O vella- je shume I degjueshem, e degjon shume motren tende edhe gjithmone kerkon te me ndihmosh ne sdo menyre qe mundesh te me ndihmosh. Shume gjera jo nuk mundesh te besh per motren tende, je larg por virtualiteti na mban afer. Nuk kerkon gje motra nga ty o vella, vetem ate qe kam kerkuar qe ne fillim. Nje vella te madhe se motra edhe te mire. Nje vella qe te me kuptoj edhe te me degjoi. Nje vella te me thote te drejten atu ku e kam gabim dhe atu ku e kam mire. Nje vella qe ta kem gjithmon ketu. Nje vella qe ta di ku ta kerkoj per nje muhabet. . . (vashdon me posh :d )
Sailor Moon
16-04-07, 04:46
Cfare me terhoqi tek ty ne fillim ? ta thote motra? :d ok pot a them gje nje vend qe te ullesh se do qeshesh ketu me duket—po ta them qe ne fillim qe te behesh gati se mos na rezohesh :d se ben shaka motra jot. Ne fillim na ishte nje Romeo qe e shikoja verdal ketej na forumi jon :p me terhoqi shume nicku jot :d (edi historin me kete nick qe me ke cor lol :d) pastaj degjoja per Romeon nga motra edhe njerez te tjer ;) dole njeriu I mire dhe I zgjuar shume. Pastaj duke lexuar postimet te tuat pash q eke nje zemer shume te madhe edhe qe respect per te tjeret ke shume : ) sidomos per Tironcin qe ja ke shkruar emrin e tin e sdo postim tende : ) pash nje Romeo ne forum, mendoja se do na ishte edhe nje Juliet – keshtu qe kondrollova forumin dhe ne fund e gjeta :d po na kishte humbur,
Pastaj e pash Romeon , prap vetem! Romeo, Romeo te thoja Julieten na eke? Julieten na e ke humbur? :d lol kasha deshir te dija se kush eshte ky Romeo? Dole me vertete si nicku jote- eke gjetur taman nickun te shkon shume O vella. Zgjuarsi te keqen motra e ke si Romeo vet
Poezi- I krijon shume te bukura – kur nuk lodhet motra jote duke lexuar postimet te tuat ose emailed qe kemi shkepuer, me kujton shume nje person qe e kam shume ne zemren time me istorit te tuat q eke dhe qe me ke treguar. Je shume I hapur me shoqerin u habita kur fillove te ishe eshe me motren tende keshtu—O vella po e mbull me nje poezi ne gjuhen turke – kam zgjedhur nje vella shume te mire!! He si thua? :d : )
Te puc shume fort Motra jote shpirt kiss
Mxxx
Sailor Moon
16-04-07, 05:14
Vellezerit
The ones you go to for help,---jan ata qe iken dhe I kerkon ndihm
For comfort
For advice.-----per nje opinion e tyre
When you just had an argument or things don’t go right
vellezerit
jan ata qe vete dhe ju tregon se po martohesh , ose vetem nje shoulder to cry on.
The ones you look up to,
Share jokes and talk to about everything.
Vellezerit
They're there for the good times and Bad,
And everything in between.
Vellai ime me ndihmon per sdo gje
Tani nje gje qe I mungon jam une,
Now all he needs,
Is me to do the same for him.
(Nuk shkon shqip o Vella)
Per Motrat
A sister is one of the nicest things
that can happen to anyone.
She is someone to laugh with and share with,
to work with and join in the fun.
She is someone who helps in the rough times
and knows when you need a warm smile.
She is someone who will quietly listen
when you just want to talk for awhile.
A sister is dear to you always,
for she is someone who is always a part
of all the favorite memories
that you keep very close to your heart.
~~ Author Unknown ~~
Pershedes njerin shume fort me kete poezi
LITTLE BROTHER FOLLOWS ME
A careful boy I want to be; a little brother follows me.
I do not dare to go astray for fear he'll go the self-same way.
I cannot once escape his eyes; whate'er he see me do, he tries.
Like me he says he's going to be- that little brother following me.
He thinks that I am good and fine; believes in every word of mine.
The bad in me he must not see- that little brother following me.
I must remember as I go through summer's sun and winter's snow
I'm building for the years to be that little brother following me.
~~ Author Unknown ~~
p.s
Po vjen edhe ajo poezi ne turqisht prit pak se po e shkro :D
p.s
Po vjen edhe ajo poezi ne turqisht prit pak se po e shkro :D
pret vellai per poezine akoma ;)
Per Matjanen!
Pershendetje e dashur
E di qe tani qe po lexon kete do jesh duke menduar "Po kjo cne? Si i erdhi?"
Epo sonte me erdhi deshira per te te kushtuar dy fjale dhe per te te
falenderuar. Qe diten e pare qe jam regjistruar ne kete forum me ke pritur
sikur te me njihje dhe ke treguar shume respekt ndaj meje dhe kete e
vlersoj shume. Ne fillim kur flisnim, gjithmone te kujtoja si Matjana, femer
shum e rrepte dhe jo fort e shoqerueshme (as vete se di pse mendoja kshu)
por kohet e fundit kam filluar ta njoh shpirtin tend te cilter. Je vajze fantastike
ne te gjitha aspektet dhe te kam shum xhan. Ta them sinqerisht. Faleminderit
per te gjitha bisedat e mbremjes gjithmone e gdhijme duke bere muhabet.
Me je bere si motra e madhe qe se kam. Shpresoj qe nje dite se shpejti te
te takoj dhe shoqeria jone te forcohet me shume. Flasim se shpejti!
T'puth fort!
~Deja~
Per Matjanen!
Pershendetje e dashur
E di qe tani qe po lexon kete do jesh duke menduar "Po kjo cne? Si i erdhi?"
Epo sonte me erdhi deshira per te te kushtuar dy fjale dhe per te te
falenderuar. Qe diten e pare qe jam regjistruar ne kete forum me ke pritur
sikur te me njihje dhe ke treguar shume respekt ndaj meje dhe kete e
vlersoj shume. Ne fillim kur flisnim, gjithmone te kujtoja si Matjana, femer
shum e rrepte dhe jo fort e shoqerueshme (as vete se di pse mendoja kshu)
por kohet e fundit kam filluar ta njoh shpirtin tend te cilter. Je vajze fantastike
ne te gjitha aspektet dhe te kam shum xhan. Ta them sinqerisht. Faleminderit
per te gjitha bisedat e mbremjes gjithmone e gdhijme duke bere muhabet.
Me je bere si motra e madhe qe se kam. Shpresoj qe nje dite se shpejti te
te takoj dhe shoqeria jone te forcohet me shume. Flasim se shpejti!
T'puth fort!
~Deja~
Me verte nuk e kam pritur ket tekst flm per gjithcka qe ke thene me lart.Me vjen mire qe forumi ka nje goce si ty,aq e re ne mosha,aq e rritur nga llogjika,je e vetmja femer qe flas serjozisht me te,nganjiher s'me besohet,them si ka mundesi qe kjo esht kaq e vogel dhe kaq e kuptueshme.Je nji femer fantastike,nje person qe te ben per vete me zor:),me vjen mire qe njoh nje person si ti,qe mund te flas lirshem per shume gjera.Te falenderoj shume qe je aq reale.
Shoqe virtuale
Ne forum k'thehet qetesia
ne qiell zhduken edhe rete
Sa her vjen sherbetlija
Deja e vogel ne internet
Se ku i gjejm ter ata fjale
qe flasim deri naten vone
gjithmon ashtu pa u ndal
Flasim vec per veten tone.
Her bejm shaka,flasim gjera kot
Her flasim me serjozitet
Si Deja jan pak femra sot
Lum ai djal qe me te do kaloj jet
Nje dite do takohemi ne
jam e sigurt per ket gje
keta qe po t'them per ty jam pak
me shume gjera ti ke hak
por n'forum nuk po zgjatem
se gjerat ne me mir i dijm vet
ketu esht me mire icik te matem
Respekte per ty yll i vertet.
T'kam shume xhan,pacim
t'puc shume sis
flasim ne msn:)
Nora
E kam lene pas dore shume kete teme, ne postimet e meposhtme do i bej edhe une disa pershendetje :)
Per ty SofiaLoren
Mister ne forum ishe, me dukej vetja si personazhi kryesor ne veprat e Arthur Conan Doyle. Doja patjeter te njihja personin pas atyre fjaleve qe shpesh me futnin ne mendime...perse?...c'ka ishte motivi i kesaj fjalie?.....sa mund te reflektoje ne karakterin e saj te vertete?....
Pyetje te tilla ishin qe me benin te ngacmoja ne fjale tek ajo tema e 'pyetjeve per anetaret' ama edhe ti more hak :)
Me bente pershtypje menyra jote ne shkrim, ishte e vecante dhe shume terheqse.
Me pamundesi te takuarit kete Prill ne Shqiperi, pavaresisht se doja me gjithe shpirt, rethanat me erdhen ne menyre te tille. Doja te te takoja sepse mendoja pa e pare ne sy kete nuk do te arrij ta kuptoj plotesisht. Edhe se kjo ende qendron e kam kuptuar pak a shume karaketerin tend.
Shpesh here kam perdorur fjalen 'ideale' ne pershkrimin tend. Je cuditur ndopak, e lejueshme, por ja po te spjegoj arsyen perse.
Ke gjithcka qe nje vajze duhet te kete...diturine, zgjuarsine, buzeshjen e embel, syte e qeshur, bukurine, xhentilencen, dashamiresine edhe zemergjeresine.
Por njekohesisht, edhe per ate qe te vleresoj me shume eshte sepse ke ate qe cdo vajze SHQIPTARE duhet te kete.....shkollen, shoqerine, besnikerine, respektin, mirenjohjen.
Jam e lumtur qe njoha nje vajze kaq fantastike.
Te pershendes perzemersisht mikja ime.
Rrelsja
Per ty bukuroshja Sailor Moon
Ah sa me ke munguar keto jave qe nuk kemi folur, me duken muaj. Thjeshtesia edhe menyra femijenore qe ke ben gjithkend per vete. Edhe ti ke qene nje tjeter mister ne forum, ndoshta kjo ishte ajo cka me motivonte te te njihja edhe me thelle. (sic duket une edhe Sahara shtyhemi shume nga kjo gje).
Je nje vajze e dashur, e respektueshme, e degjueshme, shume engjellore. Nga bisedat qe kam bere me ty kam kuptuar vertete se sa e thelle eshte zgjuarsia jote. You're meant for big things in this world e dashur kshuqe asnjehere mos u dorezo, gjithnje gjej fuqine brenda vetes edhe ec perpara. Ajo fuqi e brendshme tek ty egziston, e kam pare.
Vazhdo te jesh kaq e dashur dhe e mire sepse keto jane dy nga gjerat qe me pelqejne me shume tek ty. Je porsi nje engjell qe zoti i dhuroi kesaj bote per ta embelsuar. Shume me fat dhe krenar jane ato qe ke reth teje, jam mese e sigurt qe ndihen te priviligjuar.
Te puth fort embelsire.
Me plot dashuri
Rrelsja
Me verte nuk e kam pritur ket tekst flm per gjithcka qe ke thene me lart.Me vjen mire qe forumi ka nje goce si ty,aq e re ne mosha,aq e rritur nga llogjika,je e vetmja femer qe flas serjozisht me te,nganjiher s'me besohet,them si ka mundesi qe kjo esht kaq e vogel dhe kaq e kuptueshme.Je nji femer fantastike,nje person qe te ben per vete me zor:),me vjen mire qe njoh nje person si ti,qe mund te flas lirshem per shume gjera.Te falenderoj shume qe je aq reale.
Shoqe virtuale
Ne forum k'thehet qetesia
ne qiell zhduken edhe rete
Sa her vjen sherbetlija
Deja e vogel ne internet
Se ku i gjejm ter ata fjale
qe flasim deri naten vone
gjithmon ashtu pa u ndal
Flasim vec per veten tone.
Her bejm shaka,flasim gjera kot
Her flasim me serjozitet
Si Deja jan pak femra sot
Lum ai djal qe me te do kaloj jet
Nje dite do takohemi ne
jam e sigurt per ket gje
keta qe po t'them per ty jam pak
me shume gjera ti ke hak
por n'forum nuk po zgjatem
se gjerat ne me mir i dijm vet
ketu esht me mire icik te matem
Respekte per ty yll i vertet.
T'kam shume xhan,pacim
t'puc shume sis
flasim ne msn:)
Nora
Wow...je shume e mire:)
T'kam shum xhan!
Sunshine
E nga ti'a nis? Momentet e hareshme ne forum apo nga bisedat e gjata plot seriozitet ne msn? Je goc fantastike, respektin me te madh kam per ty, ta kam thene edhe me pare kshuqe besoj e di.
Kualitetet ste mungojne, por mbi te gjitha me pelqen fakti qe nuk je nga ato qe flet pas kraheve per te tjeret, ate qe ke ta thua ne sy. E veresoj shume kete gje. Gjithashtu me pelqen fakti qe sben shume furca. Ehhhh ta kam thene sa inat i kam ato njerez.
Te uroj lumturi te perhershme, e di qe e ke patur shume te veshtire keto muaj por uroj qe sot e tutje cdo gje te shkoje ne nje menyre te persosur e rrugen vaj e pac gjithmone, pa asnje pengese.
Te puth fort,
Rrelsja
Ylber
As vete se kuptoj
Nisa te shkruaj per ty
Dhe poezia filloj
Sikur te ish bere me porosi
Por cka te them per ty
As vete nuk e di
Heren e pare qe kam pyt
Mkan thene eshte djale i rralle ai
E din vete ti qe ne fillim sju besova
Por plot dy vite kaluan ne forum
Edhe une me vone e kuptova
Se prezencen tende e vleresoj shum
Me kujtohet ate dite ne 98'ten
Eh edhe tani me vjen te qesh
Por qe te jem e sinqerte, te them te verteten
E kuptova qe nga ajo dite qe je djale njesh
E me pas ne msn
Bohhh sa here te kam ngacmu
Kemi bere shaka ven e pa ven
Sepse e dija qe ste mbetej hatri ne mu
Eh keto kohet e fundit,
Shume i matur me je bere
Kam rrespekt e tkam xhan
Me te mira te uroj nje mal te tere
Je djale flori
Edhe perfection merito
Ate buzeqeshjen qe ta kam zili
Asnjehere te lutem mos e ndrysho
E me kaq po e mbyll kte poezi koti
Duke te thene mireutakofshim anej na shopi
Se mke borxh nja dy dvd
Qe kam me ti ble 50 pi
Te perqafoj rrush
Rrelsja
Sailor Moon
05-06-07, 06:49
Per ty bukuroshja Sailor Moon
Ah sa me ke munguar keto jave qe nuk kemi folur, me duken muaj. Thjeshtesia edhe menyra femijenore qe ke ben gjithkend per vete. Edhe ti ke qene nje tjeter mister ne forum, ndoshta kjo ishte ajo cka me motivonte te te njihja edhe me thelle. (sic duket une edhe Sahara shtyhemi shume nga kjo gje).
Je nje vajze e dashur, e respektueshme, e degjueshme, shume engjellore. Nga bisedat qe kam bere me ty kam kuptuar vertete se sa e thelle eshte zgjuarsia jote. You're meant for big things in this world e dashur kshuqe asnjehere mos u dorezo, gjithnje gjej fuqine brenda vetes edhe ec perpara. Ajo fuqi e brendshme tek ty egziston, e kam pare.
Vazhdo te jesh kaq e dashur dhe e mire sepse keto jane dy nga gjerat qe me pelqejne me shume tek ty. Je porsi nje engjell qe zoti i dhuroi kesaj bote per ta embelsuar. Shume me fat dhe krenar jane ato qe ke reth teje, jam mese e sigurt qe ndihen te priviligjuar.
Te puth fort embelsire.
Me plot dashuri
Rrelsja
Rrelsja moter tani sa e pash kete postim qe ke shkruajtur per mua moter flm shume shume per te gjitha keto qe ke shkruajtur me vjen shume inat qe nuk mundem te shkruaj me shume se moter me duhet te iki jam ber vone :( flm shume hun –I was right to call you moter you are so kind kiss shume fort ill come back to this tema tomorrow :)
Your sis Sailor Moon --Lina
ej po une nuk jam i gatshem per momentin po hajt ma po ja fus kot hihii
shoqeri shoqeri nje e di e nje se di
nje fol mire e nje fol keq por prap shoqeri e mire dhe e keq
100% Matjane moter me thane se ne shoqeri e lej per me vone
Sailor Moon eshte shoqeri por si do shkoj koha do ta vertetoj
Sy Bukra per mua eshte per shoqe e mire ,se si do nderroj ajo vete do ta kuptoj
Deja Amara shoqe perfekt ,por shpresoj qe mos te ndryshoj
Delicious edhe kjo shoqe e mire eshte, por mos ndron rol e me del gogol
Seviorum shoqe e pa pame deri tani me vone se di
Tinkerbell kete se di ku ta vendos ne shoqeri apo ne ?
ej po une nuk jam i gatshem per momentin po hajt ma po ja fus kot hihii
shoqeri shoqeri nje e di e nje se di
nje fol mire e nje fol keq por prap shoqeri e mire dhe e keq
100% Matjane moter me thane se ne shoqeri e lej per me vone
Sailor Moon eshte shoqeri por si do shkoj koha do ta vertetoj
Sy Bukra per mua eshte per shoqe e mire ,se si do nderroj ajo vete do ta kuptoj
Deja Amara shoqe perfekt ,por shpresoj qe mos te ndryshoj
Delicious edhe kjo shoqe e mire eshte, por mos ndron rol e me del gogol
Seviorum shoqe e pa pame deri tani me vone se di
Tinkerbell kete se di ku ta vendos ne shoqeri apo ne ?
O shi ky sa i mire
Kur shkrun Dori,pak e rrall
pak e sak ashtu per mall
flet per shoqerine e vet
mjera une qe s'te njof vertet
Bukuroshi Dori vogel
gjithmon me therret moter
vdeksha une per vellain tim
se e kam afer shpirtit tim
flm per ate fjalet e bukura qe ke thene,me mir pak e sak e per lezet mos ta zgjasim shume ketu tek teme,:p realitetin e dijm vete :)
Sailor Moon
07-06-07, 04:59
Per motren Sybura : ) (Ela)
Hey moter , si je? Vertete kishin kaluar shume jave qe nuk kishim bizetuar bashke… but you know whats the most important thing, that we are talking now : ) that we didn’t allow time to pass by on our friendship. Po e vashtoj kete letter ne gjuhen anglisht coz its hard for me to think what to say in ALB then in ENG :p ok so here I start:D moter – pse te theras moter – coz hun that what I call friends that are close to my heart : ) When we first talked ketu ne forum, e kuptova qe je nje vajse shume e zgjuar (nga postimet te tuat ) and very caring. Nickun Tironcja e kishe in the begging. We got to know more about each-other – but I wouldn’t let much out about me at first – in the begging some of the things I said weren’t true they where lies (am sorry for that ) but then as we kept talking and getting to know more about you I just couldn’t carry on lying : ( you are so kind and friendly and I just couldn’t lie no more since then no lies come out of my mouth : ) It because Hun I wanted to be your friend and you mine and friends don’t lie to each other :) and you so understanding and sweet truly understood me why I did that : ) you really helped me realise some things about myself and life – am really grateful to you about that -- you truly have been a really good friend to me and I hope it stay’s that way for a long time for me and you : ) when I talk to you moter am so relaxed I can talk to you about anything I don’t have to lie – you have this welcoming personality that people want to be around you want to be your friend :) the most thing I like about you is that you always ready to give a helping hand to people , hun am glad we are friends glad to have found you here ;) thanks for everything
With lots of hugs and kisses
Your sis Lina :)
per ty shoqeri se ku te gjej do te rrembej se mall do te maj nder duar dhe ne te emrin tim do shkruaj dhe masanej do ta ruaj
.....Deja Amara shoqe perfekt ,por shpresoj qe mos te ndryshoj.....
Faleminderit per konsideraten:)
Nuk mund te them se te njoh mire pasi skemi shume qe flasim por kam
shume respekt per ty dhe te falenderoj shume per bisedat qe kemi bere
dhe qe gjithmone me pershendet. Me dukesh cun i sinqerte dhe te pelqen
te besh shaka dhe kete e pelqej nga nje person.
Nje pershendetje per ty
~Deja~
'Shoqnia per ket pun osht!'
Me ka rastisur te perballohem me caste shume te veshtira ne jeten time! Me ka rastisur te degjoj fjale qe ta shkaterrojne zemren! Me ka rastisur te perballoj ne heshtje shume vuajtje! Me ka rastisur te shpresoj! Me ka rastisur te kem nevoje per dike qe te me japi shprese! Me ka rastisur te kem nevoje per prezencen e nje miku!
Me eshte nevojitur nje krah per te me mbajt ne kembe! Me eshte nevojitur dikush qe te me kuptoje! Me eshte nevojitur dikush qe te me degjoje! Me eshte nevojitur nje dore per te m'u zgjatur! Me eshte nevojitur prezenca e nje miku!
Dy here ne jeten time kam degjuar fjale shkaterruese! Histori te paperballueshme! Ne te dya rastet ke qene prezent! Ne te paren si degjues, ne te dyten komunikues! Qe te dya me kane shkaterruar, ne te dya rastet ke qene deshmitar okular i shkaterrimit tim! Ne te paren degjove fjalet qe u thane, ne te dyten fole vete! Ne te paren me shkaterruan, ne te dyten u shkaterrova, por nuk ishe ti ai qe me shkaterroi! Ishin fjalet qe duheshin thene! Ishte e verteta! E verteta nuk mund te mohohet, nuk mund te mbulohet! E verteta duhej thene!
Faleminderit miku im qe i qendrove besnik fjalise se pare te ketij posti, faleminderit miku im qe me hape syte te cilet ishin verbuar, faleminderit miku per prezencen tende ne jeten time, faleminderit miku im per cdo gje...
Mbreme nuk ishte e lehte te degjoje... Mbreme nuk ishte e lehte te pranoje... Mbreme nuk ishte e lehte te perballoje... Mbreme ishte nje nate shume e veshtire...
Mbreme me ato qe me the me ndihmove...
Epo kot nuk e kemi thene qysh ne fillim: 'Shoqnia per ket pun osht!'
sofialoren
17-10-08, 18:20
kont kundershto nje here dhe mos rri ne heshtje ... beso ne veten tende ne castin e duhur , ose e ke por nuk e kupton , je ti ne radhe te pare ... me ke cuditur ne ca kerkesa qe ben ... ndonjehere nuk eshte aq e rendesishme te rendisesh fjalet ... por te besh nje veprim te duhur ... shoqeria eshte kornize ne fund ...
per ty un vras miza mer kont a e di apo jo e per shum te tjere
per ty miku mi....do jem gjithmone prane teje,ne cdo situate...!
Belle Fleur
24-10-08, 17:02
Monellina
Per ty qe ke qen mikja ime e pare "virtuale",
U ben plot 3 vjet qe njihemi, dhe falenderoj Zotin qe kam pas kete shanc.
Te them te drejten mbaj mend sikur te ishte sot, heren e pare qe te pash,
mu duke shume e cuditshme, dhe thash wee, po kjo?:D
Avash avash te njohta, dhe vertetova ate perstypjen qe kisha per ty.
Per nje vajze qesharake, e mire me te gjith, ama vajze me karakter, e forte,
aty ku duhet, e ndjeshme dhe e gatshme per te dhuruar nje buzeqeshje!
Koha kalonte dhe ne u beheshim me shoqe se kurr, flisja me ty shpesh here,
dhe avash avash krijova ate besimin, qe e ben shoqerine tone unike,
ate besimin per te fol mbi gjitha, per tiu shpreh njera tjetres, pa pas frike nga reagimi.
Krijova ate dashurine e nje shoqerie pa hile, pa rrena, pa interes.
"per ty do doja nje sa me te vecante..." si mos te kujtoj keto fjale?
Akoma i kam ne memorie, dhe ne cel:D Ke qen e para qe me ke uruar, e para
qe je kujtuar, dhe e di c'eshte me e cuditshme? qe akoma ste kam takuar!
Me pelqen te te shoh me floket e tua ngjyra ngjyra, me buzeqeshjet e tuaja,
me lotet e tua, si mos te kujtoj nje nate, ate muhabetin tone te paharrushem!
Aty te ndjeva si pjese e jetes time, nje dicka qe kishte hyr tashme ne zemren time.
Kuptova qe virtualiteti nuk eshte virtualitet, por tashme ben pjese e jetes time.
Ti ben pjese e shoqerise time, dhe nuk mund te klasifikoj si virtualitet. S
do harroj kurr sa prane me ke qendruar, dhe sa ke dite te me kshillosh,
sdo harroj sa here kemi qesh e kemi qajte, sdo harroj kur me prezentove
vellain, te fejuarin, shoqen, gjitha!
Po fustanin e dasmes e mban mend:D
S'do zgjash se me shume se sdo mbaroja kurr, thjeshte te tregoja pak per ty,
dhe te te thoja, se sa shume te dua e te vlersoj, sa shume dua te te takoj,
dhe sa shume me kujton gjithmone, dashurine qe do kisha per nje moter qe
kurr nuk pata!
By me:p
Per ty,qe gjithmone gjen dicka qe me ben per te qeshur e qare bashke...E mban mend biseden tone te pare? Un me idene qe ishe me e madhe se mua ne moshe,sepse kete pershtypje te lije ne fjalet qe shkruaje...kam njohur shume persona ne internet,por me ta cdo gje ishte virtuale dhe bisedat me ta ishin pa ndonjedomethenie...nderkohe qe flisnim,gjerat moren nje drejtim qe me dukej sikur kisha nje jete qe te njihja,zure nje vend te vecante ne zemren time saqe kam harruar qe sjemi takuar asnjehere...
Koha kalonte dhe arritem ne nje pike ku mund te flisnim per gjera personale..u beme mbeshtetje per njera-tjeteren...Kam shume shoqe dhe pjesa me e madhe jane me te rritura ne moshe se mua,por ta them me bindje qe asnjera nuk eshte kaq speciale sa ty...Kemi fol per te shkuaren tone,per te tashmen..madje dhe per te ardhmen :)...
Me pelqen te flas, te bej shaka me ty...ndonjehere dua edhe te te acaroj,por kjo ndodh rralle:D :D
Ne nje fare menyre jam bere e varur nga ty,dua te di mendimin tend per cdo gje qe me ndodh...per cdo vendim qe dua te marr..
Kemi qare...kemi qeshur se bashku,gje qe me ben te te konsideroj si nje moter,qe jeta ma mohoi...
E di,sta kam thene ndonjehere,por ndonjehere dua te kujdesem per ty,ndoshta ngaqe je pak me e vockel:)
Dua te kesh parasysh qe, cdo gje qe te ndodhe...ne cdo vend...ne cdo kohe...kujto qe un do jem gjithmone aty per ty....per cdo gje qe te kesh nevoje!
PER TY MIKJA IME VOGEL..QE TE DUA SHUME!!!
Belle Fleur
03-12-08, 14:04
http://img150.imageshack.us/img150/1594/bellamz6.jpg (http://imageshack.us)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.