PDA

View Full Version : A ndryshon njeriu???

Cutie
10-05-07, 08:13
Pershendetje te gjtiheve.

Si mendoni juve ndryshon njeriu apo thjesht tregon veten se si esht ne te vertete ???

Shpesh here qe sa shume ka ndryshar filani ose filanje, po a me te vertete ai person ka ndryshuar apo thejsht po tregon se kush esht ne te vertete ai person dhe se si eshte hequ deri me tash.

Pres pergjigje e juaja :)

Paperina
10-05-07, 09:03
Dita - dites jeta na perplas ne fytyre embelsine dhe thartine e saj. Mund ta imagjinojme o mendojme qe mund te perballojme gjithcka, por e papritura eshte pjesa me e kendshme o me e urryeshmja e jetes.

Ndaj kjo na ben te ndryshojme.

Njeriu ndryshon sipas, situates dhe gjendjes. Personalisht, mbi veten mendoja kete dhe ate, por para tre vjetesh, mesova nga jeta, se isha krejt tjeter njeri dhe , jo ajo qe mendoja!

Dushja
10-05-07, 17:23
Urime per temen Cutie!

Si mendoni juve ndryshon njeriu apo thjesht tregon veten se si esht ne te vertete ???
Njeriu eshte gjithmone vetvetja, pavarsisht se sillet ndryshe me njerez te
ndryshem ne rrethana te ndryshme. Sic e tha dhe Sevi me siper jeta na
perplas ne fytyre embelsine dhe thartine e saj cdo dite dhe kjo na ben te
ndryshojme...na ben me te pjekur/pergatitur/koshiente per jeten. Keta
perplasje, qofte te mira qofte te kqija, na bejne te reflektojme mbi jeten
dhe te mesohemi me te ultat e te lartat e saj...pra na ndryshon ne menyre
qe te jemi ne gjendje te perballemi me te.
Njeriu mbetet vetvetja por mesohet te perballet me dallget e jetes.

D+O+R+I
10-05-07, 23:31
Natyrisht qe po por nuk ma priste mendja se do te ndryshonte aq shume

Like a Butterfly
11-05-07, 03:09
po njeriu ndryshon --- ka sa qe ndryshoin shume fareeeeeeee dhe sa pak fareeeeeeeee :)

Rrapatushi
11-05-07, 03:09
Ndryshon ndryshon biles dhe ktu ne forum kan fillu ti ndrushu dhe Nicknamet shum hahhahaha:P

sofialoren
11-05-07, 04:38
une nuk ndryshoj dot , desha me ndryshu po do kisha lodhje , se duhet me themel :D

Evil_girl
11-05-07, 14:53
Njeriu pranoje ashtu sic asht mos u muno kot se ai njeri nuk ndryshon

Princess
11-05-07, 16:18
Po njeriu edhe ndryshon,disa behen me te urt,me te kujdeshmem etj etj,nuk mund te presesh apo te kerkosh nga nje person te ndryshoj totalisht,por dal-nga-dal nga pak e per dit:)

sofialoren
01-06-07, 04:12
njerzit nuk ndryshojne thjesht shformohen per pak sipas asaj qe i i intereson dhe kthen perhere aty ku shpirti i gjen qetesi

Djaloshi
01-06-07, 05:26
Urime per temen Cutie!

Njeriu eshte gjithmone vetvetja, pavarsisht se sillet ndryshe me njerez te
ndryshem ne rrethana te ndryshme. Sic e tha dhe Sevi me siper jeta na
perplas ne fytyre embelsine dhe thartine e saj cdo dite dhe kjo na ben te
ndryshojme...na ben me te pjekur/pergatitur/koshiente per jeten. Keta
perplasje, qofte te mira qofte te kqija, na bejne te reflektojme mbi jeten
dhe te mesohemi me te ultat e te lartat e saj...pra na ndryshon ne menyre
qe te jemi ne gjendje te perballemi me te.
Njeriu mbetet vetvetja por mesohet te perballet me dallget e jetes.

Skam c'te shtoj me shum

Mareluna
01-06-07, 05:32
Eshte e pamundur te mos ndryshoje sepse gjithmone perballet nga situatat,ngjarjet ndodhite e jetes!

Marco
01-06-07, 05:41
Njeriu ne vetvete eshte po ai qe ka qene me pare dhe qe do te jete ne te ardhmen..... Por jeta... Eksperienca....Familja.... Shoqeria qe e rrethojne e ben njeriun qe te ndryshoje.
Te gjithe e kemi degjuar ate shprehjen qe thuhet " me thuaj me ke qendron te te them se kush je " Vete jeta te ndryshon...
Vendi ku jeton na ben te ndryshojme... shoqeria me ke kalojme kohen na ben te ndryshojme.... e shume gjera te tjera qe bejme ne jete.
Njeriu ndryshon... por shpresoj qe te ndryshoje per mire e jo per gjera negative.

Me respekt
Marco

Djaloshi
01-06-07, 05:43
Njeriu nuk ndryshon, vetem ateher kur mesoka realitetin e jetes se cka ajo kerkon.

mikele
01-06-07, 07:51
per mendimin tim njeriu nuk ndryshon.Vetem zmadhon veset e tij

Beautiful Disaster
01-06-07, 08:36
Njeriu dryshon me kohen

elizabela
03-06-07, 10:34
po foli personalish per veten kam ndryshue shum sidomos koheve te fundit i kam kuptue ca gjera qe me kan ndryshue shum

L'Aquila
03-06-07, 12:33
te njetin mendim me ket siper...e kam nga pervoja personale ...jo se kam noj mosh kushedi se ca po thjesht kan mjaftuar disa gjera qe me kan bere te ndryshoj...keshtu qe mendoj dhe jam i bindur se njeriu mund te ndryshoj...