PDA

View Full Version : Per emigrantet sidomos: Cfare ju mungon me shume nga vendlindja juaj??

Saawariya
20-10-08, 14:08
Cfare ju mungon me shume nga atdheu e pikerisht nga vendlindja juaj??

Flm :)

AmI
21-10-08, 12:40
C'do gje me mungon nga alb :)

Belle Fleur
02-11-08, 13:42
C'do gje.. familjart, dasmat, muhabetet deri ne oret te vona, darkat qe pergatisja me gjyshen.
Kercimet me kushurite, luftat me jestika qe beja me kushurite:D Mesimet e grepit:p
Shkurt me mungon shume cdo gje!

Cutie
02-11-08, 15:05
Motra qe kam atje dhe gjithe kusherijt, gjyshi dhe gjyshja. I miss them all :(

ZJARMI
02-11-08, 18:02
mu per vete me mungon emigrimi se me vendlindjen jam fry

Dushja
02-11-08, 19:27
Me mungon ajo "Nadja e mire" e mjesit dhe kur i puthsha e i rroksha tan sa hapsha syt..
Me mungon buka kallamoqe me djath me er qe e hasha jo pak here e ulun n'cardak ne at freskun e mjesit..
Me mungon shoqnia e lagjes dhe e shkolles..
Me mungojn shitsat e cimcakezave/akulloreve/teshave/e shum gjanave tjera qe i njifsha..
Me mungojn ata ditet e dimrit me shi e me bubullina ku ste bahet gja tjeter vetem te rrish e strukun nen batanije me jargan siper e tu msu/ba detyrat..
Me mungojn netet pa drita kur rrisha e lusha me qiri..demek tu msu historin..
Me mungon harmonia e festes se Ramazanit
Me mungon oborri me lule..
Me mungon me m'ardh njerez pa lajmru per vizite e me mu mush shpia..
Me mungojn ata qe m'zhytshin n'plazh e i njeksha per me i rrah..
Me mungon E, I, L fort fort..
Me mungojn shum gjana qe si gjej e skam me i gjet najher ktej..

Dolce
04-04-09, 21:21
Gjithcka : vendi im, qyteti im, rrugica e lagjes time:(, shoqeria ime femijerore dhe ajo qe kam lene pas ne Shqiperi, ushqimi shqipetar(sidomos gjellet e gjyshes time te dashur:(), gjuha e folur cdo sekonde e minute kudo qe te jesh, parqet e qytetit ku dilja me kushurirat apo shoqerine dhe qeshnim te gezuar:(, koncertet dhe shfaqet shqipetare, thashethemet midis komshive :D qe me ka marre malli kur degjoja grate qe flisnin me nj-tj cucuccu :D, dritat qe iknin dhe rrinim me qiri, per gjithcka kam mall dhe i kujtoj shpesh me shume mall :(
Ah Toka ime se di kur do jete ajo dite qe do e shkel vendin tim jo me vetem per pushime por per te jetuar pergjithmone atje dhe te vdes ne shtepine time te embel qe kam lene ne Shqiperi

Djaloshi
13-04-09, 03:42
Mua me mungon familja,e di pse,sepse une u rrita me ta per 21 vjet gjdo mengjes mramje isha bashke me ta,tani zgjohem ne mjes,dhe fetyrat e embla nuk i shoh nuk i ndjej,motrat si i kisha zakon ti perqafoja para se me ike per studime,tani nuk i kam ketu,,ene baban nenen asgja jam dal ketu,,pa dit gjuhe,pa dit asgja,,,por jeta te ben per vete,,,,vec a je i gateshem ta pranosh realitetin.....

maldini
16-04-09, 06:52
me mungon plazhi i vlores.. se si plazhet e tjer ka ketej po jan kot fare

posedoni
11-07-09, 02:57
Familja .....asgje tjeter....

Dolce
11-07-09, 13:55
Turshite e gjyshes time te dashur :(

V_for_vendetta
11-07-09, 17:05
sufllaqet,xhirot ne mbremje,rremuja qe krijojne njerzit,edhe te peshkoj tek shkumbini