View Full Version : Jeni te kenaqur me jeten tuaj?!
Jeni te kenaqur me jeten tuaj...?!
Pak a shum dmth, se ne gjithmone duam me shume...
Jeni te kenaqur me jeten tuaj...?!
Pak a shum dmth, se ne gjithmone duam me shume...
Deri tani jam i kenaqyr me jeten time
Perse do te thuash ti?
me shendet jam mir (familjerisht)
Kam arritur te realizoj deshirat qe kam pasur.
Shoqerine e kam te mire dhe te respektushme.
Kto besoj qe jane gjerat kryesore qe nje njeri te jete i kenaqur me jeten.
SweetDevil
29-11-05, 09:30
Duke e krahasuar me jeten qe bejne te tjeret, mund te them qe jam shume e kenaqur.
Te them qe nuk jam e kenaqur, duhet te jem shume mosmirenjohse. Sepse jeta me ka dhene me shume nga c'me takon.
Per kedo mendoj se ka vend per me shume.
po sit dush qe te them un dot dali nje gje qe te te pengoj
prandaj votova se di :)
une sjam i kenaqur votova jo. e miraa nuk ka fun
Gjer tani po, edhe them keshtu e me mire jarebim. Me keto qe kam arritur jam shume e lumtur pasi jane keto arritje edhe dalja mbane e problemeve qe me motivon te synoj me lart edhe te arrij me shume ne jete. Pra bereqavers ;)
tani per tani nuk mund te jap nje pergjigje te perkryer per kete pyetje sepse tani do te mbaroj shkollen dhe ne fakt tani fillojn problemet
puna
shtepi
familja
fejesa
martesa
te gjitha jane probleme qe duhen perballuar dhe duhet me pas shume durim per te gjitha
dhuri
Une jam e kenaqur deri tani kam kaluar kohe te veshtira ne emigracion por i kam kaluar me durim dhe tani pak a shume nuk kam me probleme veç i lutem zotit te me jape shendet .
Well, kudo ka me mire po ashtu ka edhe me keq se kaq. Te them te drejten i jam mirenjohes Zotit qe jam shendoshe e mire qe eshte gjeja me kryesore. Pastaj te tjerat besoj se kane lidhje sa shume e kenaq individi veten. Kushtet ja krijojme vete ne vetes pra jemi ne ata qe kenaqim veten jo jeta nuk na kenaq neve.
Duhet ti jemi mirenjohes jetes qe na mban syte hapur per te tjerat duhet te mendojme dhe kujdesemi vete.
Kaq kisha,
Santana
Nuk qahem, por ka disa gjera qe jeta i ka nderlikuar shume.
osht bo per ti fut plumin vetes :D
sofialoren
26-09-06, 03:28
se di ( per te gjtiha gjerat them s`e di )
Krutani romantik
26-09-06, 05:32
Edhe po,jo dhe se di njerezit konceptin e jetes dhe lumturise preceptojme ne menyra te ndryshme.
Sa per kenaqesise se jetes indivitet kenaqen me aq sa kane mundesi sepse kenaqesia dhe lumturia eshte si nje lume i pashtershem pa mbarim asnehere keshtu edhe jeta e e njeriut.
Njeriu sa do te rroje do te mesojme dhe me kalimin e kohes do ta arrije ate kenaqesine dhe lumturine qe ka enderruar gjithmone.
Le te shpresojme qe nje dite jo shume te larget te gjithe te jemi te lumtur.
Po jam shume biles, perderisa kam shendetin dhe familjen dhe te afermit mire , cduhet te kerkoj tjeter, te tjerat ja boj vete vetes, duar dhe kembe, dhe zgjuarsi kam, plus qe tani duke urritur per dite me mire ska, puna ne jem Amerika sa te duam e si ta duam cte kekroj me shume, nice fare vallai, boten po e luaj sa here dua e si te dua shumeeeeeeee jam e kenaqur, :)
p.s Shpresoj qe te gjithe ne kete forum te jene te kenaqur me jeten qe bejne. dhe ju uroj sa me shume GEZIME
50/50
njeriu nuk esht asiher i kenaqur
por mund te them deri diku jam e kenaqur me jeten qe bej
Kerkoje shume: theme se sjam i kenaqur !
Aq sa veproje: them se jame gjeri diku !
Kur shikoje te tjeret: Theme se jam shume i kenaqur me jeten, ngase ka edhe me keqe !
Mir'mbetshi!
(W)
Po jam e kenaqur shume...
Perkunder faktit se jeta ka plot batica dhe zbatica ,njeriu duhet perballuar ato ,,
Aq me teper qe kemi aq me teper kerkojme,pra qe te mos mbesim ne mes te askundit duhet te mbetemi te kenaqur me ket qe na eshte ofruar deri sot ,sepse azgje nuk behet pa qen e shkruar...
Ps: Sikur mos te ishin pa knaqesit dhe problemet e te luftojme per ti bo ashtu si ne deshirojme,as jeta nuk kish me qen interesante.
GreeN_FloweR
30-03-09, 19:25
njeriu asnjeher nuk eshte i kenaqur me asgje.dmth se cdo her i mungon dicka qe te ja beje jeten me te lumtur dhe qe te jete i kenaqur me ate jete qe ben.e kenaqur 100% nuk mund te them por 50-50 po.
lepurushja
25-04-09, 22:24
jam shume e kenaqur sepse nuk me mungon asgje
Me kete jete qe bej momentalisht,edhe mund ta quaja veten e kenaqur,por jo 100%.
Pse jo 100%...hmm ka ktu disa arsye:)
Per momentin nuk qahem tani eshte pak kjo kriza e ekonomise po ec mo se e shtyjme ishalla nuk shkon me keq :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.