PDA

View Full Version : c'far tipi te terheq ty?

SexyGina
23-12-05, 21:17
cfar lloj tipi te terheq ty menjeher... si i pelqeni cunat/vajzat te sillen/vishen?
cila tipare ju pelqejn?

mua me pelqen ky tip

http://img226.imageshack.us/img226/5881/tedua8bd.jpg

Beautiful Disaster
31-12-05, 12:29
cfar lloj tipi te terheq ty menjeher... si i pelqeni cunat/vajzat te sillen/vishen?
cila tipare ju pelqejn?

mua me pelqen ky tip

http://img226.imageshack.us/img226/5881/tedua8bd.jpg
Yyyyyyyyyyyyyyy avash mi ta kisha un burrin ashtu lum si una :p
Un me te thene te drejten skam ndonje preference te vecante mua varet se si me ngjit, nuk para shof nga paraqitja varet se si me ngjit muhabeti. Tani icik te gjat e du un se un jam 1.65 per vete me taka shkoj 1.70 maksimumi se sjam mat mir. Tani un i pelqej ene brunet ene bjondet te ket trup normal te jet rob normal ca te them una, ta ket shpirtim e mir moj ne rradhe te pare se ajo o gjoja kryesore

ZAFIR-ZAFALLI
01-01-06, 17:42
ajo qe me bindet mua

tanimanx
03-01-06, 02:18
te vishet si femer dhe te sillet si femer

Alanna
03-01-06, 08:34
ajo qe me bindet mua
e atitud shqiptari man atitud! :D
ps shpresoj ta gjesj ate person zafir. ;)

korcari_usa
03-01-06, 15:32
per mu kryesora te jet e gjat se jam aty ke 1.82 una e pasaj te jet e te ngjaj si femer

Kotelja
03-01-06, 18:08
Seriozet, vdes per tipat e tille.
Tipa qe kur jane me ty te perqendrohen tek ty dhe tek askush tjeter.
Tipa qe vishen dhe sillen ne menyre te kulturuar.
Tipa qe nuk te vardisen apo te shohin me syt e mbushur me epsh, (tipa te tille ma ngjallin neveri).
Tipa qe kur kalon nje femer e bukur mos ta kthej koken dhe te hedhi fjale ( edhe kjo ma neverit) Pervecse tregon karakter te dobet dhe injorance ( ky eshte opinioni im , kerkoj falje)
Tipa qe te dine te komunikojne dhe te diskutojne ne topike te ndryshme.
Tipa qe te bejne te ndihesh rehat ne shoqerin e tij dhe mos rrish me friken e vardisjes.

Dhe sikgurisht tipa qe kane ndnjenja.

Alexa_Yll
06-01-06, 03:21
une e dua te jete i gjat se une jam ca e gjat 5'8 edhe te jet i mir i bukur te kere muscles mos jete fat te kete money mos jete morro te me doje edhe pastaj per sex te jete i pari

tanimanx
06-01-06, 16:58
une e dua te jete i gjat se une jam ca e gjat 5'8 edhe te jet i mir i bukur te kere muscles mos jete fat te kete money mos jete morro te me doje edhe pastaj per sex te jete i pari

zditke me zgjedh fare ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po me pozite te jete?
ha ha ha ha ha ha

loona
07-01-06, 17:50
kom nje kusheri keshtu.vetem se ka +sy blu,ferrari te kuq,sherbetore,dhe shume te tjera.ska dashnore per momentin.dhe meqe jemi afer.A JE GATI.se ai o pak i veshtire si karakter deri sa ti fitosh zemren.harrova tet them ne seks se di se si eshte se e kom kusheri.po them se o i suksesshem.Per hajer naqofte

vajza e trendafilave
07-01-06, 18:38
ca tipi.......epo mundesisht tip njeriu te jet .......... :D :p

Alexa_Yll
09-01-06, 02:11
kom nje kusheri keshtu.vetem se ka +sy blu,ferrari te kuq,sherbetore,dhe shume te tjera.ska dashnore per momentin.dhe meqe jemi afer.A JE GATI.se ai o pak i veshtire si karakter deri sa ti fitosh zemren.harrova tet them ne seks se di se si eshte se e kom kusheri.po them se o i suksesshem.Per hajer naqofte
sa mir :p

olsa
10-01-06, 17:59
"Meshkujt duan te jene gjithmone dashuria e pare e nje femre
Femrate duan te jene romanca e fundit e nje mashkulli."
eshte e vertet kjo eshte dhe veshtiresia me e madhe per te gjetur gjysmen tjeter te vetvetes.............

urime Anushka me pelqeu shume

ne lidhje me temen s'besoj se ka rrecete kjo gje, per mua mjafton ta duash e te doje dhe cdo gje arrihet me kalimin e kohes.
:o mjafton te ekzistoj rrespekti dhe dashuria

Marco
11-01-06, 00:05
une shikoj keto tipare tek femrat

Tiparet fizike:
syte
trupi

por personaliteti me ben me shume nese dua qe te mbaj lidhje apo jo me ate femer

Te jete e dashur , e respektueshme, me edukate, shpritmire, dhe e sinqerte.
nuk ka rendesi nese eshte e pasur.

Sahara
22-01-06, 09:52
Une vleresoj shume zgjuarsine dhe autoritetin ne shoqeri te nje mashkull.
Do te me pelqente gjithashtu te dinte te dashuronte.
Persa i perket pamjes se jashtme mjafton qe te mos jete i shkurter se e kam fiksim gjatesine dhe normalisht te mos jete `i llahtarshem`...

Dushja
22-01-06, 20:01
Cili tip me terheq mu??
Ai qe eshte si magnet.:D

Me pelqejne tipat e thjeshte, te gjate, brun, qe te dine se cfare/si/dhe kur te flasin(mundesisht sa me pak te flasin), tip te qeshur/humoristik, zgjuarsine,e gjera tjera. Por mbi te gjitha i vleresoj shume ndjenjat dhe ciltersine.;)
Pak a shume ky tip me terheq mu.

Deja

^_^-Dj
25-01-06, 00:39
i pelqej femrave te kunderta sec me pelqejne mua me ndjekin bjondet sme lane rahat :P

Dushja
25-01-06, 00:41
Hahahahahha DrACuLa. I shkreti ti :D

^_^-Dj
25-01-06, 00:59
sa mir :p

tipi ksaj se i rrenka mendja shum :P

shifet nga firma :D

deja se mos je bjonde ti larg meje aman :P

Dushja
25-01-06, 01:06
Hahahaha mos pritsh ma mir. Jo jo s'jam bjonde. Rri pa merak.:p